Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Volim_Sina_Bozjeg

Члан
 • Број садржаја

  18819
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  15

Volim_Sina_Bozjeg last won the day on Јул 28

Volim_Sina_Bozjeg had the most liked content!

О Volim_Sina_Bozjeg

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Recent Profile Visitors

41492 profile views
 1. Игнорисање тзв. "Параде поноса"?!?

  Što se sada vraćaš na temu taman smo uspeli da je izignorišemo?
 2. Zanimljivo bi bilo da vidimo tada koliko ih je doveo da ostanu na kosovo polju. Lako je naterati milion ljudi da viču na sav glas i posle toga se vrate u svoj udobni biograd, koliko od to milijonče bi ostalo na kosovo polju?
 3. Ali tome se svi nadamo, međutim ne treba izgubiti sa uma, da se Srbija tu ništa više ne pita od kad je KiM okupirana, već je to delo međunarodne zajednice i nisu ništa uradili. Sad je međunarodnoj zajednici odjednom najvažnije da i Srbija učestvuje u oblikovanju institucija kosova, te tako opravdavaju u suštini osnovno ljudsko pravo koje nisu uspeli da postignu a to je pravo na život. Hoćemo li se podestiti koliko ubistava srba sa KiM se desilo a da nisu nađeni zločinci? Kojoj državi na svetu su ubistva zbog nacionalne ili verske mržnje oproštena? Samo kosovu izgleda jer je protektorat međunarodne zajednice direktno odgovoran za to a ne Srbija. Sad nam govore kako Srbija ustvari preuzima ulogu krivca za ubijanje srpske dece na KiM jer eto srbi nisu u institucijama kosova itd.. Sve ide ka tome da je jedino rešenje priznanje kosova a da su srbi na KiM ustvari taoci te terorističke organizacije koja na kosovu definitivno vlada. Ako smo mi sebi dozvolili da imamo neoborive dokaze da je haradinaj ratni zločinac i monstrum otkud to odjednom nije? Ako nije nek kaže vučko da je pogrešio kad ga je tako nazivao. Puno nelogičnosti oko kosova što pokazuje da je pitanje prava na osnovno ljudsko pravo umrlo na kosovu i sada mi treba da udjemo u takve institucije? Srbija nema pravo da ulazi u pregovore oko institucija na KiM, nego ima pravo da ukazuje na kršenje ljudskih prava upravo onima koji se prave da to pravo ne vide i upravo onima koji su zbog tog kršenja osnovnih ljudskih prava Srbiji otcwepili teritoriju. Ako ja vama kažem da su Albanci u vreme Miloševića imali paralelne institucije, škola naprimer, da li se pitate odakle im novac pošto nisu novac dobijali od poreza? Pa da naravno reći ćete znamo da je novac od narko kartela to je valjda jasno i sada ja vama postavljam pitanje kako je uspeo jedan narko kartel u svetu da dobije i sopstvenu državu? Ima još puno nelogičnosti a što se tiče KiM i ja sam spreman da o njima pričamo ali da podržimo institucije koje ne žele da zaštite osnovno ljudsko pravo na život tako što ne nalaze krivce za ubistva i šalju poruku da svaki srbin sa KiM može tako da prođe, onda mi nemamo ni moralno ni intelektualno pravo da to uradimo, kao ni ijedna država na svetu? Stvar je više nego jasna ali eto da se pomirimo sa porazom u ovoj mojoj platformi mi moramo ali rat još nije završen, bitka mora da se povede i za zelenim stolom. Grizli se poziva na stanje na terenu koji su vojno osvojili neprijatelji. Ok ali ni to stanje nije stanje bez da se zakuca potpisima svih država ili barem onoliko država koje bi primile kosovo u UN, do tada srbija mora da čuva osnovno ljudsko pravo na život jer je to odgovornost svake države na svetu. Institucije kosova su stvorene gaženjem osnovnog ljudskog prava na život, jer da nisu, onda bi se krivci za ubistva deteta radi nacionalne i verske mržnje pronašli.
 4. Игнорисање тзв. "Параде поноса"?!?

  Pa u principu ti dobro veruješ, nego samo da poveruješ i samom Sinu Čovečjem koji se pope sa desne strane Oca i sede tamo(sam čin stvaranja) a koji je već bio na tom nebu pre toga(sam čin stvaranja) i onda ćeš da poveruješ i zoranu i meni i hopku i mnogima koji su koketirali sa tom mišlju da sve vaskrsava vanvremenski jer je Hristovo vaskrsenje vanvremensko. To bi se desilo i u raju da čovek nije pao, Dakle perspektiva je da se za Sina Čovečjeg kao Alfa i Omega jer se uspe na nebo a da je sam sa tog neba pre toga sišao, daje ti na znanje da je za Boga sve završeno i pre vremena. Ovaplotio se u vremenu Onaj koji je bez vremena, vreme ne ograničava Njegove haljine, smrt mu ne može ništa, On strada jer je oprao grehe naše (dodatni posao) i sve to se ne može videti do u Tajni i ne može se umom objasniti. Sad vidiš zašto ja tebi toliko opraštam neke stvari koje ti meni namećeš kao jeres, Aleksandrijska škola nije osuđena niti može biti ali je poprilično teška i zahteva određene kompromise. Jevanđelije po Jovanu je ključ te škole čini mi se, sotirologija ieshatologija, sa izrazitom osnovnom filosofijom daje mnoga objašnjenja i kroz stari i kroz novi zavet, tada kad telesnog Hrista ničim ne ograničavaš jer Ga ni smrt nije mogla ograničiti.
 5. Игнорисање тзв. "Параде поноса"?!?

  Pa ima razlog i to najvažniji, jer je kroz Isusa Hrista sve postalo. Ostavi se dalje priče čekam kratosa da mi odgovori. Ne ide ti dobro ovo razvodnjavanje i ako mi odgovoriš shvatiću da to namerno radiš. Piši o pederima ovo nije mesto za rasprave koje započinješ.
 6. Игнорисање тзв. "Параде поноса"?!?

  Da samo glasom utišava buru i talase, da hoda po vodi, da isceljuje gubave i slepe, hrome i da vaskrsava iz mrtvih? Nisi ozbiljan Boksid žao mi je. Bogočovek i te kako menja sve prirodne zakone.
 7. Ipak si ti prvi spomenuo pravednike i nepravednike. Ako vagamo ko je tu u prednosti onda je činjenično stanje da se ne menjaju granice postojećih republika tu svakako u prednosti jer nemamo ni đelata ni žrtvu, tako da...
×