Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

Volim_Sina_Bozjeg

Члан
 • Content count

  17289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Volim_Sina_Bozjeg last won the day on Април 17

Volim_Sina_Bozjeg had the most liked content!

О Volim_Sina_Bozjeg

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Recent Profile Visitors

40223 profile views
 1. Lep pozdrav. Zelo lepo, da nam se je priključil član iz Slovenije. Dobrodošli v našo malo deželo
 2. A recite mi molim vas da li postoje vandredni pravni lekovi protiv resenja PIO fonda ako se sumnja da je problem nastao u vodjenju postupka i to tako da se pravne posledice mogu sagledati tek posle nekog odredjenog vremena sigurno ne u roku od 15 dana. Recimo da Pio u postupku nije postovao nacelo pomoci stranci i nacelo zastite gradjana i pravnih interesa? Posto nisu iscrpljeni redovni pravni lekovi tipa zalba na resenje u roku od 15 dana, postoji li neki vandredni pravni lekovi i koji je rok za pokretanje eventualno nekog upravnog postupka protiv Fonda?
 3. Rilah Avokado. Moze li se neko zaposliti iako ima konstatovan potpuni gubitak radne sposobnosti. Onako napravis se lud zaposlis se kod nekog i radis. Da li prilikom uplacivanja radnog staza neko moze da napravi problem ili prilikom samog prijavljivanja i da li taj radni staz kasnije moze da se iskoristi za eventualno ostvarivanje prava na penziju? Molim vas help.
 4. https://www.facebook.com/Kirigamisr-197927690547912/ Kirigami, nema ga u srbiji relativno je nov u evropi, mogu da se urade motivi beograda, tipa, pobednik, hram svetoga save, narodn pozoriste avalski toranj.... Uci u pregovore sa gradom Beogradom da se na ovaj nacin pojaca turisticka ponuda grada... dobijanje lokacije na knezu tipa tezga odraditi vece knjizare veleprodajom i eto posao za narednih 10 i kusur godina...
 5. Kao po običaju nijedna muslimanska organizacija se neće javiti i osuditi napadače i reći da to nije deo muslimanske vere i da napadaći neće otići u raj sa 99 devica.
 6. Idem da spavam žao mi da gubim vreme ovde.... Ponavljam, kad bi Bog bio tako strog niko se ne bi spasio. A vi kad nađete nekog čistog homoseksualca koji kaže da mu to nije datost od rođenja prosvetlite i nas ovde i celu planetu, jer su i lekari bili dugo godina u zabludi kad su homoseksualnost vodili pod spiskom bolesti u svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Sreća ja nemam taj krst i nisam siguran kako bi se borio sa tim ali imam gadnu i prgavu narav i mislim da mi je data prilikom rođenja i neću je se nikada osloboditi sad odoh da spavam i da je malo odmaram.
 7. Aha ima ovih koji vole i onako i ovako... I to govori u prilog tvrdnji da homoseksualnost nije datost od rođenja.... Ma bre ivane ivane...
 8. Ima i srba bre ljudi vi živite u nekim idealima narodno kolektivnog istolikog modela.
 9. Ajde onda da mi ne veruješ pošto stvarno ne skupljam intervjue u folderu. U principu imaš li jednog jedinog homoseksualca koji govori da mu to nije datost od rođenja ili su baš svi toliko pokvareni da lažu okolo narod kako bi mogli što slobodnije da se fircaju?
 10. Pa ima puno homoseksualaca vojnika i baš su okrutni.
 11. Po zalogaju naravno, ne može tokom zalogaja kad je tokom zalogaja sam Hristos prisutan. Ni ja nisam znao šta da mislim o toj homoseksualnoj prirodi i ja sam mislio da su homoseksualci besni, ljuti na život, pa izmišljaju kerefeke... Međutim neki pravoslavni autoriteti su me ubedili drugačije, evo da ne idemo dalje, sam blaženopočivši patrijarh Pavle je govorio o nekoj vrsti datosti pri rođenju kojom su homoseksualci natovareni. to nije lak krst, prirodu je teško pobediti, skoro nemoguće možda je možeš suzdržavati ali ne znam šta je bolje za dušu, da li otići u neki manastir i tamo se podvizavati i ne postići ni ljubav dovoljnu jer ti je glavni cilj da pobediš tu prirodu koju je nemoguće se otresti ili ponekad popustiti telesno isprazniti te energije a pri tom činiti puno toga dobroga za svoju okolinu, zajednicu, društvo, spasiti nekome život, nahraniti siromašne i puno toga još...
 12. Da je Bog tako strog kao vi, niko se ne bi spasio.
 13. Ovo je baš zilotizam. Pričešće je uvek isto i za svakog isto, isto pričešće su dobili svi učenici pa i Juda Iskariotski koji Hrista kasnije izdade. Nije Juda Hrista izdao zato što ga je pričešće spalilo, nego zato što je tako učinio prvo u srcu svom. Homoseksualizam se protivi Bogu i ako neko dolazi u Crkvu da bi uveo homoseksualizam on će platiti cenu svog bogoborstva a to može i van Crkve pričešće sa tim nema veze. Međutim ako je nekome data priroda homoseksualca pretežak teret i pored čistog srca koji ima zagrejanog za Hrista ponekad padne u telesnost greha i raspali se sa nekim mužem, to ne znači da se taj na kraju neće spasiti preko drugih svojih dobrih dela i zasluga i pre svega preko ljubavi koju ima prema Hristu bogu te će mu taj greh Hristos zasigurno oprostiti jer nije Judin celiv jer nije homoseksualizam u izvornom bogoboračkom obliku.
 14. Čuo sam da i anđeli pričećuju. A drugo imaš verujućih homosekusalnih koji ne propovedaju homoseksualizam, već eto ponekad nisu dovoljno snažni ili se zaljube u nekog ali se pričešćuju kad nisu telesno aktivni.