Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Vedran

Члан
 • Број садржаја

  1657
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  2

Vedran last won the day on Април 13

Vedran had the most liked content!

4 Followers

О Vedran

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Contact Methods

 • Website URL
  https://sozercanje.wordpress.com/

Скорашњи посетиоци профила

2339 profile views
 1. Да се надовежем. Изгледа да овде сада нема "живе душе". И то не зато што сте помрли и разоваплотили се, него зато што сте заспали, све онако цели, као жива душа, скроз на скроз А кад се пробудите срећан вам празник.
 2. @Zoran Đurović Да се Иван није заредио, па га зато нема? П.С. Иване брате прости , ја ово чиним чисто из алтруистичких разлога, да помогнем да се јавиш, јер знам да после овога сигурно хоћеш.
 3. Једна од најлепших и најлепше произнесених приступних беседа. Пуна људскости.
 4. Него слушајте Срби. Ако има ко предузимљив да ово чита, указује вам се небивала могућност за бизнис. Да правите грамолобусе и извозите у Турску пре него се сами Турци сете па почну нама да их довозе. Знате колико Туркова има? Скоро 80 милиона! Има да се „опасуљите" с тим грамолобусима.
 5. Леле Богдане! Мен' се окреће све не само земља, од овог видеја. Куд сад да нам га пошаљеш! Иако неки равноземљаши неће веровати да је то могуће, код мене је ипак сад ноћ па није време за овакве видеје. Нећу моћи спавати.
 6. Кратосе, што си постао римокатолик? Од кад читаш овај превод СП. Вићи брате, ваља прочитати написано, али можда не баш из овог извора. А стоји написано „згреши ли ТИ" или на руском „...против тебја". Тада је мера ово што кажеш. А ово није ни мера ни образац када су у питању јавна лупетања.
 7. Амин! Само и ја бих додао да има и оних који просто напросто немају капацитет ни ич за било какво знање, учење, усавршавање, нарочито не самостално, самоиницијативно. Они верују онако како чују, не читају, не разумеју, не знају, прости у том смислу, а верујући и црквени. Зато поменух и несмиреност као један од фактора. Јер и овакви се спасавају, али кад умисле да су паметни, и почну да паметују другима онда су зло за себе и за себи сличне, на тај начин просте вернике, можда чак и за оне међу њима који имају и више смирења од њих самих.
×