Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

Аурор

Члан
 • Број садржаја

  17309
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  1

Аурор last won the day on Април 22

Аурор had the most liked content!

О Аурор

 • Ранг
  Carolus Rex

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Recent Profile Visitors

31712 profile views
 1. Kakve to ima veze sa mnom? Jel bi ti bio kriv po asocijaciji da neko ubije nekog anti-hedonistu? Ja odgovaram za svoje postupke ili eventualno ako nekoga pozovem na nešto takvo.
 2. I on je, između ostalog, pisao o ovome što se dešava u umetnosti i povezao ga sa onim što se dešava u drugim stvarima... In most of the works on contemporary “existentialism,” and in the apologies for modern art and drama, it would seem that intelligence has been totally abandoned, and critical standards are replaced by a vague “sympathy” or “involvement,” and by extra-logical if not illogical arguments that cite the “spirit of the age” or some vague “creative” impulse or an indeterminate “awareness”; but these are not arguments, they are at best rationalizations, at worst mere jargon. If we follow that path we may end with a greater “appreciation” of absurdist art, but hardly with any profounder understanding of it.
 3. Ovo nisam rekao, don't put words in my mouth... Kohones nisu problem. Ništa, slobodni ste... I zašto uporno misliš da npr. ako kažem da je neka umetnost degenerisana, da želim da dođe država i da je zabrani? Borba idejama je efikasnija od motke, onda si okačio dobar članak (Mizesov). A ti nihilisti i postmodernisti u umetnosti su upravo establišment, oni su ti koji su uz motku, što se uči po univerzitetima (uz ostale 'dekonstrukcionizme') itd.
 4. Nigde ne kaže da bi se ikom branile ikakve slobodne odluke. (A i nisam rekao da ja to mislim, nego šta je nešto)
 5. Nije tačno. Tu treću stavku i ne razumem baš, te se i ne slažem potpuno... Poenta je da pokažem da je drugačije od onoga za šta se predstavlja i što može da se čuje o tome.
 6. Ja bih rekao da se te stvari upravo silom (i subverzijom) menjaju danas... A na ove procese koje si naveo ne bih nikako uticao, niti je moj posao. To je sve poželjno.
 7. Ovo nađoh negde, @Juanito... 'Nači ne slažem se sa apsolutno svim, ali otprilike: The #AltRight says: No to Globalism -- every culture is unique and people are not interchangeable cogs in the consumerism machine No to Islam -- it's a death cult, with an avowed goal of subjugating the world No to Open Societies/One Worldism - the world is made of many unique peoples. Each deserve to maintain their bloodline, their identity, their culture, and their nation. No to Cultural Marxism --all of the degenerative facets of Cultural Marxism, whether the homosexual agenda, radical feminism, anarcho-communism, anti-White narratives, postmodern dissolution of truth, etc., work to destroy the generative and wholesome values of Western Civilization
 8. Jeste. E baš njima mislim da je najgora opcija. Otprilike glavni razlog što sam ga podržao je ovaj...
 9. Pa i ja prepoznajem šablone. Jedino što sada liči na fašizam i što je totalitarna kolektivistička ideologija je ova "social justice" stvar koja se na sva usta propoveda po univerzitetima i medijima. Imaju i svoje militantno krilo (Antifa, BLM itd, nacisti su imali Sturmabteilung) koje se bije sa njihovim protivnicima po ulicama ("rasisti", "nacisti", "fašisti", "mizoginci"), koje ne voli slobodarske vrednosti i spaljuje knjige, baš kao što su i u Nemačkoj u ono vreme upravo ideologizovani studenti to radili... Baš kao i sa svojim prethodnicama, i ovo su izmislili i najviše se primili upravo intelektualci. Ovo je njihovo novo "jevanđelje". Pangermanizam, prekursor nacizma, je (1830-ih) u potpunosti potekao od univerzitetskih profesora, 'društvenih naučnika', sociologa, pisaca i ostalih. Ekonomska opozicija su im libertarijanci, kulturalna su konzervativci, od njih ćemo naravno da napravimo da su čisto naci zlo, a od neke umerene populističke reakcije kao što je MAGA ćemo da napravimo minhensku pivnicu... Eto to se zbiva, a sad moram da turim neku muziku pošto sam se malo raspisao:
 10. Na pogrešnu stranu gledaš, dude, ne razumeš šta se zbiva... "Uspon fašizma" je upravo kod onih koji najviše govore o (navodnom) njemu.
 11. Pa naravno. Da je ubijen neki crnac, a da je to uradio neko sa MAGA kačketom ili zastavom Konfederacije, možemo da zamislimo šta bi bilo... Tu se uvek podrazumeva da je rasizam dok se ne dokaže suprotno, a i ako se dokaže, i dalje se podrazumeva (slučajevi Trejvona Martina i Majkla Brauna).
×