Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ignjatije

Члан
 • Content count

  12938
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Ignjatije last won the day on Јул 30 2014

Ignjatije had the most liked content!

7 Followers

О Ignjatije

 • Ранг
  555-333
 • Рођендан

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Не верујем ни ја. Један од главних циљева Масонерије је рушење монархије, секуларизам и успостављање република. То се десило целом свету изузев неколико држава. Руска им је посебно сметала. Битно да су су своју бакицу жабицу сачували.
 2. Кад наш човек не зна сам да се одмори код "Михајловића" и колега поред пута. Него мора председник поред свих обавеза и на то да мисли. Какав сте бре то народ, мислм, стварно....
 3. Свака част Вучићу!Једини се он сетио ове заштите грађана Србије у целој њеној историји. Остали само обећавали да ће бити боље, али само Он, наш вољени председник, заиста нешто ради (24/7). Видећете за пет година драстично смањење саобраћајних несрећа након спровођења овог, можда тренутно непопуларног, али свакако мудрог потеза наше власти.
 4. Дај Боже, али сумњам. Од кад су требали да стигну. Ајд' што нису пре избора. Контам да Путин намерно није хтео да их Вучко искористи као предизборну кампању. Али прође март, април, мај, јун, још мало и јул.... Да сам на месту Путина, а у светлу последњих споразумима Србије са НАТО пактом, зезањем са хуманитарним центром у Нишу, најављеној војној вежби са НАТО војницима у И. Европи... не бих послао Србији ни метак док је ова влада на челу Србије. Како се понашамо добро нас и трпе. Али видећемо где су границе трпљења нашег безобразлука.
 5. Мислим да је то обавеза. Као у Вавилону за време Навуходоносора. Ко се не поклони златном кипу владара, под мач, бато. Ишао бих и ја тамо. Баш да видим како је у реалности. Мада, ни тада реалност не можеш доживети. 'Оћу бре слободно да се шетам где ми воља и ћаскам са људима. Шта ће ми пратња, к'о да идем у војне базе и нуклеарна постројења. Али мора водич. Изазов је посетити ту мистериозну државу. АЛЕРТ! Ко од наших воли да цугне мало више и крене да бистри политку мож' надрља. Велики брат те увек посматра и све види...
 6. Нисам видео агресију у овом клипу. То их и разликује од ЈС. Трибине и предавања су најбољи начин. Али ту опет људи долазе код нас, они већ заинтересовани. Мисија по домовима има за циљ да сами проповедници дођу у дом. Подсећа ме ово на ону пословицу: Ако неће брег Мухамеду, онда иде Мухамед брегу.
 7. Шта остали чланови мисле о овоме? Делује мало секташки, к'о ЈС, али верујем да је примерено православном Хришћанству.
 8. Преко "Тапаталка" ова тема је осликана сликом цара Душана. Случајно?!
 9. Лик стигао и до "Спутњика". О.о