Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

Жељко

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Content count

  27645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  120

Жељко last won the day on Јануар 28

Жељко had the most liked content!

О Жељко

 • Ранг
  Предао штафету Ракићу, сад сте угасили!
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Интересовање :
  http://vojvodjanskenovine.rs/

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.vidovdan.org/

Recent Profile Visitors

45734 profile views
 1. Ово мора да је писао владика Николај. Овако нешто ретроградно и затуцано што промивише мрачни средњи век и критикује светлу будућност и интелектуализам није могао написати просвећени интелектуалац већ само неки мрачни црквени консервативац!
 2. Тачно тако! Ево на пример Руси. Кад су им понудили три религије, ислам, православље или јудаизам, они због неспособности да еволуирају у скоку из алкохоличара у антиалкохоличаре радије су прихватили православље. Дакле, православље је чист доказ да не постоји еволуција у скоковима!
 3. Да, да, могао си да спаваш у парку и нико те не би дирао... Само је питање што би спавао у парку? То су трипови да је ономад било боље. У мојој улици испред сваке куће стоје паркирана по двоја или троја кола. У време Тите би то значило да је у мојој улици свадба. Данас то значи да су људи сиромашни јер немају 7-оро кола и немају ни један која коштају више од 50 000 евра.
 4. Спенсер је независно од Дарвина развијао свој "социјалдарвинизам" односно друштвену теорију и он је такорећи један од првих који је тражио изузеће државног интервенционизма али пре свега у расистичке сврхе опстанка "јаке" буржоазије на рачун "слабих" сиромашних маса које су требале да цркну и ишчезну.
 5. Чекај значи Фотије иде место Качија? Или место Хризостома, није ми јасно...
 6. Видиш, добро ти је питање. Хм, ко би могао да буде. Мислим знам за себе шта сам, али сад су ми неки напрасно сујмиви. Има један што вазда зове на дружење, срећом па ја немам времена...
 7. Ма сви сте ви мени исти, ја бих вас што правите раздор међу Србљима све у конц логор па да видиш! Све без разлике и либераше и левичаре и креационисте и дарвинисте и сорошевце и травестите и зилоте и попове и политичаре и дангубе,и гејеве, све!
 8. Данас пак хвала светој глобализацији и прогресу и Срби имају исте трипове о гејевима као и сав западни свет и народ.
 9. Ја то нисам говорио. Говорим само да је другачији однос до скора запад има према гејевима а да таквих ствари није било код Србаља. Дакле поновићу, Срби нису депортовали гејеве у концлогоре, нису их убијали, и нису их гледали као пород сатански али јесу се изругивали с њима и јесу били дискриминисани у друштву, поготово код простијих маса. Разлика је мораш признати огромна. Није исто кад ти неко каже "де си јеврјечино" или кад ти каже "добили сте позив да се хитно јавите у сабирни центар Аушвиц".
 10. Мислим да је мој предлог најадекватнији. Какви бре лешници, човек живи у БГ. Да купи земљу у Банату коју не може да обилази и да му лопови беру лешнике то су бачене паре. Сад више не мислим да је превара ово што сам предложио, то је просто само предност познавања интернета коју већина бизнисмена нема. Дакле ти њима нудиш неко знање и рад за апре које они свакако не знају и не умеју а које им треба. Они добију јако добру рекламу, купцу таргетирани, микро таргет, ако су клијентела жене од 30 до 50 година то ти је преко фејса очас посла извести, ако су навијачи исто тако ако су клинци до 16 година исто тако. Реклама је јефтина и ефикасна, а бизнисмени нити имају знање нити времена да се тиме бакћу. Обећаш свакоме да ћеш им водити Фб страницу, запослиш још некога да ти помаже, даш му месечно 200 еври и терај.
 11. Види, чим су добро улебљени јасно ти је да нису антиокупаторски ...
 12. Evo ti ideja, mada je u suштини превара али мислим да ће да одради посао. Иди по фирмама и реци да си специјалиста за интернет маркетинг нешто попут Истока Павловића. Понуди им рекламирање на интернету пре свега фејсу и кажи да твоје методе сигурно доводе купце. Договори са 10 фирми рекламирање и од сваке тражи само 200 евра месечно. То ти је 1000 евра месечно. А паре које имаш уложи у бустовање на фејсбуку тих фирми. Дакле имаш почетни капитал и имаш сигурну отплату уложених пара. Ако си мало вештији са причом можеш их убедити за годину дана сарадње а после прошири "обим посла" на рецимо 30 фирми. 30 х 200 = 6000 евра месечно.