Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Жељко

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Content count

  28035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  121

Жељко last won the day on Јун 12

Жељко had the most liked content!

О Жељко

 • Ранг
  Предао штафету Ракићу, сад сте угасили!
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Интересовање :
  http://vojvodjanskenovine.rs/

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.vidovdan.org/

Recent Profile Visitors

46360 profile views
 1. Па зашто ја онда карикирам ако се ту ништа са сигурношћу не може тврдити? Моје је релативно а твоје је постојано и непогрешиво, иди бегај. Ми смо током историје увек на овом једном те истом испиту, или или. Од 1389 до данас је увек исти испит. И не, нисмо увек исто бирали. Некад смо бирали бој, некад покорност. Некад смо имали владаре који су гледали да сачувају људство а некад смо имали владаре који су хтели да стекну славу и уђу у историју. А некад је просто било сасвим свеједно јер су непријатељи свакако били решени да нас истребе.
 2. Јок! Ишли су у Соломонов храм зато што су били Јевреји и зато што је постојало старозаветно свештенство и култ, који је још увек био валидан. Нису они били протестантски секташи да лукаву уваљују Јеврејима Хришћанство. Они су претежно били јеврејски патриоти.
 3. Наравно. Требало би одобрити српским епископима у дијаспори да се жене. Мислим да би то за њих тамо било врло душекорисно. Овде пак у отаџбини ни у ком случају.
 4. Ма јес шипак, али кад упоредиш њега и Мирољуба Петровића, онда ти наједном сине колико је Доситеј заправо био православна душа.
 5. Ма ја би бре и редовним поповима забранио да се жене! Сад замисли епископ има жену. Дође епископица на владичански двор па каже владикином ђакону: Владика данас не може да прима делегације, јербо га мучи стомак, иди на пијац да ми купиш першуна да му кувам супу е не би ли се како окрепио и придигао. А сутра сам му наредила да морамо у шопинг. Оне ципеле од пролетос ми се више не свиђају и ред је да ја као епископица имам најлепше цилепе у граду. Треба можда још и попадије да ми се подсмевају. Па онда које би то заврзламе биле између попадија и епископице и како би ту ђаво брзо однео шалу када би попови сконтали да преко својих попадија могу да утичу на епископицу а преко ње на владику, алај би летело перје, ју,ју,ју! Ахахахахахахаха!!!
 6. Што карикирам? Исто би добили да смо пристали на пакт са Итлером и да се нисмо јогунили.
 7. Онда је ок све ово што Вучић ради и како преговара са Америма и западом?
 8. Па већ после пар дана од 27. мартовског пуча је нова власт прихватила исте услове које је Хитлер захтевао од претходне, али тад је већ било доцкан јер је Хитлер одлепио
 9. Ово неодољиво подсећа на Запад и наш однос с њима протеклих 30 лета.
 10. Одслушах цео интервју на Пинку од АВ-а рекох реће нешто о Косову. Али шипак, осим што је пар пута провукао како је то тешко питање које ће га коштати каријере, све остало се свело на ламентирање над судбином клетом, како га нико не воли а он толико предано ради за добробит Србије. Ок, али и из тих пар речи је више него јасно да "ће га то коштати каријере".
 11. Ok sad si judaista ili si agnostik ili ateista? Или си само до прошле године био јудаиста?
 12. Сад не знам да ли си ти неки нови Илија Чворовић или си заиста удбаш?!
 13. Гризли, јел има још места код вас у Америкама?