Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

Жељко

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Content count

  27437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  120

Жељко last won the day on Јануар 28

Жељко had the most liked content!

О Жељко

 • Ранг
  Предао штафету Ракићу, сад сте угасили!
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Интересовање :
  http://vojvodjanskenovine.rs/

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.vidovdan.org/

Recent Profile Visitors

45202 profile views
 1. Шта ја уопште радим на овој теми? Сам се себи чудим! Братијо, нисам знао да сте оволики телетабиси. Извините ме код ујка Луја и Сема заједно. Моја је грешка, што нисам схватио на претходним страницама да ви појма немате и да причате само страстима без мозга. Повлачим се и нећу више учествовати на овој теми. Жао ми је што сте моји а не форумаши са неког ревнитељског сајта. Али ко је вас познавао ни Вучић му неће тешко пасти наредних 5 година... Праштајте и збогом!
 2. Одговорио сам ти лепо, само ти као сваки бот ниси у стању да прочиташ и схватиш.
 3. Вучић је на нету убедљиво најлошији. Ботови га само компромитују. А он побеђује на сваким изборима, толико о нету.
 4. Интернет прати 30% Србије. Сва та кампања која се ради на интернету је прецењена и смешна. Интернет ће у Србији бити релевантан медиј у будућности али сад то још није. Вучић не побеђује ботовима на нету, него ТВ Пинком, Информером који чита скоро свака кућа, и људима на терену.
 5. Чекај бре Оби јел ти ово озбиљно или ме ложиш? Грађанер Јанковић СПС кадар патриота??! Вучић после Брисела може за себе да мисли да је патриота али од патриота то више нико не мисли. И докле мислиш да ми ботовски спочитаваш Вучића зато што су ми заједно са њим сви остали једнаки? Зар није очито да си бот?
 6. Ma daj bre, nemoj me zasemjavati Pa pre bi glasao za Šešelja nego za sve ostale teletabise
 7. Шредер је покриће Вучићу за кандидатуру за коју није добио благослов својих западних ментора. Па оно ко вели дај шта даш. Мислим запад, тј Амери се још нису сабрали шта им се десило па се нешто ни не петљају превише у политике на Балкону( што би реко наш драги амбасадор онај Скот). Шредер је наравно испушена муштикла, али је вако добар алиби, мислим може као да послужи или се АВ барем томе нада.
 8. вечерас ћемо назјад има један помак у србији... за сат напред
 9. е јесте и онда после службе попови и парохијани наставе ову тему са форума до бесвести просто завидим западним народима који се готово у већини аполитични и код нас се то замало десило, ал замало
 10. Или ништа од свега тога, него као брат масон подржава брата масона. Јбт, да ли ви чујете себе?! Постали сте класични ботови. Ајте мало то шире, знам да можете, јбл вас политика. Како на другим темама имате ширину.
 11. Ајде реално кад ставите Вучића, Јанковића и Јеремића једног поред друго и трећег ко вам од њих уопште личи на патриоту?
 12. Пре свега на српској политичкој сцени нема нових људи. Сем Радуловића и Белог прелетачевића сви остали се ту врте већ 27 година. Нико од њих већ одавно више никоме није алтернатива нити то може бити. Сви су променили скоро све странке. Бошко Обрадовић виче да је он нови човек а он у политици већ 20 година, ко му је крив што није активно учествовао од почетка. Ови остали типа Фајгеља и сличних су били и остали маргиналци. Реално ту се нема за кога гласати, чак и кад би се натерао на то да идем тамо код оних сељака у забавиште да ми лакирају прст и да пиље у мене ко у будалу( јербо по њима попови не гласају а село ме зна само преко цркве) док попуњавам гласачки листић опет немам за кога, једино можда за Белог али ниу њега не верујем јер у политици нема ништа случајно. Све је то један добар риалити и заиста скидам капу његовим актерима колико су добри глумци када возају 7 милиона људи 27 година а да то слабо ко сконта.
 13. Ма ја бре више не верујем ни у цркву а не у политику и политичаре! Политика и политичари су ми били 10 копаља испод цркве још '90-их када сам уписао теолошки факс. Један општинар и Радикал ми тада рече: Ма боље и то са поповима него да си комуњара. Отприлике његов резон и ових сад телетабиса који ме виде као Вучићевог бота ми је на истом нивоу.