Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Жељко

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  23447
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  121

Жељко last won the day on Јун 12

Жељко had the most liked content!

О Жељко

 • Ранг
  Предао штафету Ракићу, сад сте угасили!
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Интересовање :
  http://vojvodjanskenovine.rs/

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.vidovdan.org/

Recent Profile Visitors

47227 profile views
 1. Ми српски националисти и те феминисткиње смо непоправљиви романтичари! Феминисткиње желе да жене свет престане да гледа као незрелу децу и нижу расу, да почне да их поштује, да престану прогони и злостављања над женама и да жене буду равноправне са мушкарцима, заузврат иду и пишају по свима очекујући да ће на тај начин остварити своје циљеве. Тако и ми националисти хоћемо да Србе најзад поштује цео свет, да нас не сматрају нижом расом, да престану да нас прогоне и злостављају и да будемо равноправни са Америма и Русима, заузврат обично пишамо по свима.
 2. Идем да гледам Пинк, РТС ми је некако сувише порно
 3. Чуо сам од многих пријатеља из Бг да у појединим Бг црквама свештеници одбијају да причешћују вернике? А и у овим "регуларним" где наводно не одбијају постављају неке фарисејске услове које ни само не испуњавају. Колико ви таквих случајева познајете? Зашто је такво стање у Београду? Пре годину дана сам био у успенској у Бг на литургији и чуо сам свештеника коме је главна проповед била о паклу и демонима. Пост је био у току па су се верници причешћивали, како је ван поста тамо заиста не знам.
 4. Нема потребе иког да насељавамо Срба доле има око 150 К а Шиптара имао око 900 К Шиптари се масовно исељавају за 10 година биће фифти фифти Само треба истрајати
 5. Јесте, то је и мени било одбојно и невероватно у исто време, али је то мој проблем јер сам позападњачен. Дуго ми је требало да схватим да заправо то и није неко двоглаво чудовиште. Срби су као и Руси склонији левим идејама. Али с друге стране су и заветни народ. Тако да је та појава заправо сасвим природна.
 6. Некада заиста лупиш бзвз Има милион разлога зашто је ово значајан догађај у историји Срба а ти си узео да мериш тај догађај данашњим менталитетом и расположењем. врх неразумевања.
 7. Има и тога али није баш све тако "црно". Рецимо ја сам '80 мислио да Срби више немају косовскозаветну мисао и осећај. Сви су се изјашњавали као комуњаре и џаба су гуслали гуслари о неправди с Косова, када је то слушало нас 100-тињак и то претежно из дијаспоре. Међутим када је Слобица( рахметли му душа у џенету) довео готово милион људи на Косово поље схватио сам да заправо о Србима не знам ништа.
 8. Воља Божија је да се Срби муче око Косова, исто као Јевреји око Јерусалима. Таман и да све остало реше од својих проблема да им остане то Косово да их кочи да постану нацисти, или НАТО-исти или Турци, или ЕУнијати. Док год је Косова Срби знају где им је место, ако га се неким случајем не дао бог ратосиљамо, брзо ћемо изгубити компас. Мислим ако га се ратосиљамо као свог идентитета, у својим мислима и срцу. Што се тиче Косова унутар Србије, од 1389 до данас је било више ван Србије него унутар Србије.
 9. Када је у ХХ веку Косово најзад враћено у састав Србије, онда су попови почели да кукају да више немају о чему да беседе, јер ето сад је Косово освећено. Наравно да је Косово увек било српска тема. То још Домановић у сатири "Марко Краљевић по други пут међу Србима" приповеда да је до Марка на небесима дошло кукање Срба о Косову. А ко је прочитао ову сатиру зна и како су се ондашњи Срби из времена Домановића дакле рачунај 19 век односили према Косову. Вазда кукњава а кад је дошао Марко и рекао ајде да светимо Косово ухапсише га.
×