Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

ГрешниСлуга

Члан
 • Број садржаја

  73
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Follower

О ГрешниСлуга

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 06/18/98

Contact Methods

 • Crkva.net
  http://crkva.net/Skrbavi123
 1. Нека је свима на здравље и на спасење. Да Бог да свима нама преображење душе. И да Његовом силом будемо руковођени у смирењу и љубави.
 2. Преображење Господње

  Срећан празник браћо и сестре. Све најлепше
 3. Госпојински пост

  Како протиче пост ? Каква су искушења ? Да ли се спремате за Свето Причешће ?
 4. Госпојински пост

  Време је Госпојинског поста, па је и време да се појачају молитве, па тим поводом сам окачио и зборник и Богородичник. Богородичник:
 5. Богородичник

  Version 1.0.0

  2 downloads

  Богородичник је књига са канонима Пресветој Богородици, по свим гласовима за сваки дан у години.
 6. Version 1.0.0

  6 downloads

  Књига која садржи молитве, каноне Пресветој Владичици Богородици.
 7. Да ли сте за увођење лекције ,,Стварање света по Светом Писму,, у оквиру неког обавезног предмета у основне и средње школе ?
 8. Offtopic до миле воље

  Желим да пожелим срећан пост сутра свима који посте. Да нам подари Господ свима нама покајање и смирење молитвама Пресвете Богородице.
 9. Здраво свима!

  Добро дошао. Који факултет је у питању ?
 10. Шта ЈА тренутно слушам...

  Трифке, негде сам прочитао да класична музика заправо вуче порекло из традиције Литургијске музике. Шта ти мислиш о томе ?
 11. Ја се извињавам, али ако би могао неко од вас што гледају ову серију, да ми кажу да ли ова серија има неку симболику или неку посебну поуку ? Ако има, да ми наведе коју. Хвала
 12. Ауторитет - добро или лоше?

  Ауторитет према одређеној личности предходи смирењу своје личности. Адаму ауторитет није био Бог који га је створио, већ жена која је од њега створена. Дакле, ауторитет према некој личности је тотално стран нашој палој природи. Христос исправља палу природу и негира Адамову непослушност и бива сасвим послушан Оцу. Треба следити ауторитет Христа према Оцу.
 13. Све су ово Свети Оци рекли да ће бити. Хвала Богу, па још није дошло оно најцрње. На нама је да трпимо без роптања и да се смиравамо.
×