Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

ГрешниСлуга

Члан
 • Број садржаја

  152
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

4 Followers

О ГрешниСлуга

Profile Information

Contact Methods

 • Crkva.net
  http://crkva.net/Skrbavi123

Скорашњи посетиоци профила

683 profile views
 1. Не заборављајмо Бога !!!

  У духовном животу дођу тренуци да човек падне и у тежи грех. У том тренутку треба схватити да смо заборавили Бога и смирено се подвизавати против грехова.

 2. Цркве своје не остављајте

  Ма какви расколи, дај да видимо шта ћемо са страстима...
 3. -Што плачеш старче ? Упита монах старца.

  -Целе године сам био здрав, Господ ме заборавио. Одговори старац.

  Болест је ту с времена на време да нас подсети да смо слаби без Бога и да треба да идемо уским тужним путем. Овај статус пишем у благодарност Богу за малу болест коју ми је послао. Слава ти Боже ! :) 

 4. Погледајте овај снимак, обратите пажњу на сваки секунд снимка. Које речи, осећање мајке, права пастирска брига, реч утехе, загрљај...
 5. Старац Силуан - Држи свој ум у аду
 6. Традиционална Западна уметност

  Подсетило ме на мапу из оне игрице кантер страјк
 7. Хајде да се хвалимо...:)))

  Срећно и желим вам и децу и прави хришћански брак у славу Божију.
 8. Internet-upoznavanje srodne duse

  Али ако ти се искрено свиђа, онда може и да буде и неморална. Права љубав руши границе. Ако пазиш на репутацију, то те на неки начин сврстава у неког ко уопште не може да воли, јер права љубав нема препреке. Ту се види разлика између овоземаљских философа и Хришћана. Христос је седео са грешницима, проповедао, страдао за грешнике. Мајка ће увек волети дете без обзира какво оно било. А има и други пример, који је савршена љубав. А то је дати живот за другог, дакле, Христос је пример пуноће љубави. Дакле, стање морала друге особе, какво год било, оно је део човекове личности. Сваки човек има тежњу за љубављу. Само је време када ће се та љубав разбуктати. И каква год била особа, то не сме да буде препрека наше љубави према тој другој особи. То је и суштина Христовог учења. Љубав и само љубав.
 9. Ова порука је написана 30. априла. Да ли се ситуација променила ?
 10. Нисам добио информацију ко држи часове, али мислим да је у питању диригент хора која је предавала и прошле године, не знам име.
 11. Часови појања у Николајевској Цркви у Земуну почеће 7. октобра у 15:30. После часова се пева вечерње у 17:00. За час је потребан осмогласник и нотна свеска. Часови су бесплатни.
×