Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  667
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Followers

О Вилер Текс

 • Ранг
  Наш човек

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

1234 profile views
 1. Молим те, не копај ове ране. Знаш добро какве су злочине чинили Хрвати и Бугари. Не причамо о томе. Косово и теби као православном хришћанину треба да буде света земља а Св. Кнез Лазар исповедник и мученик. Немамо ми проблем да Црна Гора буде независна, имамо проблем са неокомунизмом и антицрквеним и антисрпским деловањем власти. Молим брате те држи се теме
 2. Брате, једно је седети и причати са неким на неком скупу а друго је канонски поредак и црквено јединство. Мени на Славу могу да дођу и католици и протестанти, али то не значи да су они Црква. Дај мало причај релано.
 3. Брате, вам нико од нас не спори ни да будете Македонци ни да имате Цркву. Ствар је у томе што би ви Цркву на неканоски начин. Не може брате. Ми вас не желимо да "посрбимо", ви сте Македонци. Ствар је опет у томе, како се мени чини да се код вас негира било какво српско порекло. То је тужно. Са друге стране нико не може да каже да има бугарског елемента међу вашим народом. Треће, Бугари који би да сва побугаре вама нису проблем?! Нису вам проблем ни Шиптари који би да вас, као и нас поједу за доручак а ако остане и за вечеру нешто. Само су Срби проблем. Е то је већ србофобија. Постоји историјска одговорност и грешка државне власти из Београда, што су после ослобођења од Турака са вама, сада Македонцима, а тада Србима поступали лоше и немарно. И то је узроковало да ми сад нисмо исти народ. Али власти из Београда су и према другим Србим биле ужасне и кроз историју и до дана данашњег. Поента је много смо блиски, нема потребе да се то негира, кад би само мало смањили национализам и прихватили нас за браћу имали би канонску Цркву одавно. Нема потребе да тражите од Бугара оно што вам не могу дати. Будите ви Македонци, не сме нико то да вам забрањује, имајте Цркву али канонску и на канонски начин.
 4. Odgovori na pitanje i postavi sledeće :)

  Није ми било тешко да устајем у 3, навијам ко блесав, а и овако су сви били будни због тога около . Имам осећај некда да на свакој губим време, јербо све се ради преко нета. Више би волео да губим време шутирајући са полудистанце, од таблу. Ко ће бити првак света у фудбалу 2018?
 5. Odgovori na pitanje i postavi sledeće :)

  Колика ти је плата! Најнекултурније, онако у сред разговора, килзећи са две ноге. Јел има неко ко не може да прежали што Јута Џез са Стоктоном и екипом није узела прстен 1997 против Булса?
 6. Да ли хришћани славе рођендан?

  Не знам колико сам у праву али овако мислим на ту тему. Све се на овом свету може оплеменити Христом, па и рођендан. Може се човек и тог дана посебно помолити Богу и захвалити му за то што постоји. Ако је могуће отићи на Литургију и са припремом, по благослову који има од парохијског свештеника/духовника се причестити. Ето на тај начин да уведе и тај дан у свој орхистовљен живот. Може и направити неки ручак или неко дружење, а ако је хришћанин он/она зна да ништа у његовом животу не треба бити паганско па ни прослава. Дакле хришћани смо сваког дана па и кад је рођендан, и знамо како се хришћани понашају. Лично одавно не правим никакву посебну фрку око рођендана у смислу прославе, капирам да многи људи то раде исто, али не из верских разлога већ зато што се то прерасте у једном тренутку.
 7. Odgovori na pitanje i postavi sledeće :)

  Рецимо, концерти Гуруа из Генгестара у СКЦ-у и Дилана у Сава Центру. Не знам шта да питам даље, молим следећи
 8. Odgovori na pitanje i postavi sledeće :)

  Немам ништа ново,ал имам добро! Који концерт памтите као најбољи?
 9. Odgovori na pitanje i postavi sledeće :)

  Одлично! Да ли има неко да препоручи неки бенд, нов и квалитетан?
 10. rap and hip hop music

 11. СПОЈИТЕ ДВА ФОРУМАША

  Јеси некада пробала свадбарски купус на некој свадби...Ја никад. Што се зове свадбарски?
 12. Слажем се да су српски крајеви требали припасти Србима. А Хрвати и Словенци нека се сналазе како умеју. Извини о каквом ти понижавању говориш? Па Хрвати су нападали Србију у том рату у Аустроугарској војсци и никоме после није фалила длака са главе. И о којим ти покољима Срба над Хрватима причаш? Где то Хрвати страдали као Срби у цркви у Глини, да не набарајам даље. Неће бити да су Карађорђевићи узрок пропасти и покоља, који нису били међусобни, већ једнострани, Хрвата над Србима, већ идеологија Анте Старчевића која је дубоко пустила корене међу Хрватима, нарочито онима који су некада били православни Срби. Карађорђевићи су се жестоко испалили и са таквим народом који не може да смисли ни Србе ни Православље ушли у заједницу. То се зове глупост и слепило.
×