Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Вилер Текс

Члан
 • Број садржаја

  464
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Followers

О Вилер Текс

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Recent Profile Visitors

945 profile views
 1. А докле ћемо ми да причамо овако бесмислене приче, болница или Косово? Мислим као да сад овде неко говори ајде да извршимо харакири јер је КиМ окупиран. Као што је релана тема робовско економско стање нашег народа тако је и реална тема окупирано Косово. Ко то не схвата има озбиљан идеолошки проблем у глави. Безумни леви или безумни десни.
 2. Е па видиш, можда и буде битно у тренутцима када се опет промени стање ствари и ми изгубимо то што смо ослободили. Да је рецимо неко од Обреновића потписао да је Косово и Метохија муслиманска земља другу би песму Шиптари певали...
 3. Ја мислим да то они и раде свакодневно. Чуј свађају се преко новина... Па смета кад су Сабори затоврени,смета кад су писма јавна...ајде да не затежемо и не ловимо грешке. Свету се не може угодити...
 4. Ако потпише мења се доста тога. Мислим мрзи ме да се расправљам...рекох већ ти реални проблеми и косовски проблеми иду зајдено. Сигурно да не треба пустити да било који политикант потпише било шта, шта нас брига ко се шта договарао и какво је фактичко стање на терену јер то нису вечне и бетониране категорије. Нисмо ваљда робови судбине, нешто се и ми питамо у нашим животима.
 5. Тебра, управо о томе причамо. Нема признавања, морамо да ојачамо у сваком смислу и кад дође време ослободићемо Косово и Метохију. Не капирам како не разумеш да управо о томе говоримо. Нико није причао о камиказа потезима, само се причало о томе је признаја Косова и Метохије издаја и да је Вучић издајник ако то уради. Шта је спорно?
 6. Ми смо изгубили рат. Јасно је свима. Али то не значи да треба да признамо независност.Није оно 1999. крај историје. Куда даље? Сад кажеш неће бити боље а малопре причаш дај да решимо то (читам признамо) и одсечемо реп да да живимо ко људи,тргујемо и путујемо са Шиптарима...Теоретишеш и изводиш нека плитка психолошка поређења.
 7. Хрватска је држава у којој се Срби боје да кажу да су Срби. Ако је то нормалан живот иди и живи га у Задру или Загребу. Да ли знаш да се и данас тамо српска деца покатоличавају, из страха? Какви су ти којима ништа не фали тамо, баш ме занима. Много је добро кад се постављају усташке плоче,ломе ћириличне табле,каменује српска гимназија...то је тако нормалан живот.
 8. Брате, немаш ти појма шта значи бити Србин у Хрватској. Стање Срба у Хрватској је било боље само пред улазак у ЕУ. Од тада усташки терор у сваком смислу само расте. Да ли знаш клолико је је било напада на храмове наше Цркве? Знаш ли да су обнова и повратак само фраза? Знаш ли да оне куће које су обновили нису ни приближне по квадратури првобитним кућама...Да не набрајам. Чуј немају изговор да врдају. Све што си написао је чиста теорија и сувише си далеко од реалности на Косову и Метохији и Хрватској да би тако самоуверено причао.
 9. Чим се призна, Тачи и Шиптари постају добра виле. Дај бре човече, уозбиљи се. Нешто не видим да су Хрвати постали добре виле откако заборависмо Крајину. Шта постоји неки рок од двадесет година? Не неће нико да извде Косово на суд и да га врати власнику, али неће ни власник да га поклони крвнику.
 10. Тебра, колико тражиш да ми будеш"лајфкуч"? Онда ћу вероватно схватити да су фактичка стања на тернеу вечна и да не постоји ништа осим тренутне војно-политичке ситуације.
 11. Брате бунити се против "кумовско-ортаћких" политиканата и пробисвета не значи одрећи се Косова и Метохије и називати их реповима. Ко да читам Чеду,уби те тај американски реализам....
×