Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Вилер Текс

Члан
 • Content count

  164
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

О Вилер Текс

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Recent Profile Visitors

391 profile views
 1. У брате...Од свега што си написао издвојићу то да се идентитет константно развија. Али развој идентитета није у томе да неко каже да је грб Србије(који има хришћанске елементе) превазиђен и да га треб заменити неким супер безличним и остале шкработине.То је није развој него урушавање. Мало си се расплинуо без потребе.
 2. И критку тих многи "апатриди" користе не би ли попљували све што представља идентитет једног народа. Свакако да је светска тенденција да будемо једна народ, Потрошачи!
 3. У реду. Само они о којима ти причаш ни у једном тренутку нису били тема. Мада ја чврсто верујем да су патриЈоте и апатриди карјеви истог штапа који удара о наша леђа. Бесловесног и примитивног штапа.
 4. Ништа од овога што си навео није прошло без реакције родољубивих људи, што си могао да видиш и на овом форуму. Као што се треба бунити против робовласништва треба се бунити против затирања идентитета и једно не негира друго.
 5. Него шта! Оригинал дрвосече, јевропљанке попадаше, а ове наше јуче кажу да морамо да се туширамо редовно...Ццц...
 6. Што се тиче самих саобраћајних полицајаца, никада нисам наишао ни на једног непријатног.
 7. Мислим да они сређју све не били сви изашли из државе. А онда ће, што каже Гаврило Милентијевић, шеф станице Горње Поље- створити нови народ! У њиховом случају народ коме не треба Небо и коме су инвестиције крвоток. Не дао Бог!
 8. Није проблем.Ствар је у томе што нон стоп плаше народ осионим изјавама, глуме вредне људе а и ако дође до овога чини ми се да страначка ологархија и њихов круг може бити изузет од овога. Проблем је у томе како се не сете да кажу, па путеви су нам хаос, ајде да их средимо али се сете да кажу казнићемо! Уморан је народ од тога.
 9. Примењена физика. Заиста би било боље да се позабаве рупама на путевима.
 10. Прилично си у праву. Читава "селфи култура" је егоцентрична. И када се на то довежу обаожаваоци са својим лајковима, ,особа(у овом случају женска) постаје жртва а мисли да је "дива" која тражи живот какав не постоји. Али то се дешава и са мушкарцима.
 11. Хвала лепо. То за дезедоранс, мало ми је то онакооо...ал ајде, цивилизацијски стандарди.