Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Lady Godiva

Члан
 • Број садржаја

  1429
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  2

Lady Godiva last won the day on Јануар 3

Lady Godiva had the most liked content!

7 Followers

О Lady Godiva

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан Октобар 19

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  U oblacima

Скорашњи посетиоци профила

5295 profile views
 1. Књиге о економији

  Па то би било идеално, али бисмо се задовољиле и са алтрајтовцем. То је све слично.
 2. Ау, брате, јесу ли тебе вукови одгајили? Сигурно нећеш у неком безвезе друштву причати о својој сексуалности као што нећеш причати о финансијским/породичним/здравственим проблемима. Не зато што се правиш фин, већ зато што не трабуњаш около о својој интими. Шала која је океј за друштво у кафићу је непримерена за посао. Оно што делиш са својим најбољим пријатељем не причаш комшији, о чему разговараш са партнером не кажеш својој мами. У праву сам. То није дволичност ни фолирање, то нормално понашање.
 3. Књиге о економији

  Never mind.. Наравно, сан сваке феминисткиње. https://img00.deviantart.net/6e23/i/2014/350/0/c/111_zagor_by_ddeki-d8a1ooy.jpg
 4. Књиге о економији

  Шта ћу, несам школовала, мени је Загор све и свја...
 5. Књиге о економији

  Значи да си промашио јер је Лејди девојчица која је читала ретко стрипове. А гордељив си јер си се нашао увређен, јер си мало подигао носичак и питаш Роналда да ли је нобеловац (зар је потребна диплома да би се читало и размишљало?!), покушаваш да га спустиш критикујући његов правопис и касније користећи ијекавицу да искарикираш његове речи.. бре, бре. Мислим, само настави мени је бескрајно занимљиво да читам. Али ето, добронамерни коментар глупавог деришта.
 6. Књиге о економији

  А ниси, брате Грк. Ево ја не мислим да си "црвено-комуно-марксо-злочиначко-ватикано-безмозговићевско лупетало" само си веома горд и зато се баш лако вређаш.
 7. То није дволичност ни фолирање, једноставно су различите ситуације и емоције. Не можеш се понашати исто када си страствен и када ћаскаш с познаницима.
 8. Књиге о економији

  И још је тотално луда! Има ли шта боље од тога? Ма опасан је Аурорче, а 'вамо се прави фин.
 9. Књиге о економији

  Хаха, колика писанија и ти се ухватиш халтера. Мада те разумем, јесте то далеко занимљивије од економије.
 10. Срећан рођендан!

  Хвала, тетааа Ајлааа
 11. Срећан рођендан!

  Хвалааа,@Zayron , шефе админе (@Милан Ракић)@Goku , @Natasa. . Ако сам ја ово добро схватила нема толико високе планине, ниске долине и дивље реке која ће вас спречити да ми пошаљете све ове дивне поклоне. Искрено, највише се радујем белом коњу ког ми је Гоку купио.
 12. Срећан рођендан!

  Хаха, хвала, Данче.
 13. Значи ти би увео закон да је потребна сагласност оца детета за абортус? А шта ако она не зна ко је отац? Шта ако је отац неки кретен од бившег дечка/мужа који тражи да роди дете чисто да би је везао за себе? Како би спречио да она каже да је отац неко други само да би успела да добије одобрење? Шта ако се јави неки лик који тврди да је отац и лупи јој вето, па док се докаже да он није отац, прође воз и више не може да абортира? Шта ако је жртва силовања које није пријавила нашем ефикасном тужилаштву? Како то да докаже? Шта ако поред забране абортуса доживи спонтани побачај? Да ли би је оптужио за убиство из нехата или небригу? Ко би сносио трошкове специјалне исхране, суплемената, анализа.. које су потребне да би се водила трудноћа? Ко би њој и како накнадио то што је можда изгубила посао, што је жртвовала месеце свог живота, повраћала, што су јој се ноге деформисале, вене искочиле, изгубила који зуб, трпела несвестицу и болове у леђима, и потенцијално угрозила свој живот услед неке компликације, да би родила дете које не жели? То што ти причаш је у пракси неизводљиво спровести. Мада је лепа идеја, вероватно имају нешто слично у СА.
×