Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

Lady Godiva

Члан
 • Број садржаја

  1054
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  2

Lady Godiva last won the day on Јануар 3

Lady Godiva had the most liked content!

7 Followers

О Lady Godiva

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан 10/19/92

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  U oblacima

Recent Profile Visitors

4091 profile views
 1. Лицемерно је кад идеш зато што се то од тебе очекује. Лицемерно је кад некоме кажеш „Прими моје саучешће", а не мислиш то. По мени буди уз ту особу док је жива, када умре можеш и на депонију да је бациш, све једно је. Све што тада можеш да урадиш је да се помолиш за њу. Од дворења, даћа, цвећа и фраза нико нема апсолутно ништа. Небитно, кварим тему. Нећемо даље о томе.
 2. Први пут сам била са 20 година и била сам после тога на још две. Лицемерно ми је све то. Све нешто реда ради и да испоштују те људе. И онда вукљају децу, као да тамо има нешто добро за њих. Није ми уопште јасна сва та гунгула. Колико је света било, ко је све био, ко је служио опело... још кад кажу да је била лепа сахрана. Мислим као да покојника/цу брига да ли су дечица певала Амин и да ли је служио или присуствовао неки владика или патријарх. Оно, нека свако ради што мисли да треба, али ми је све једно јако ружно.
 3. Koja biste vrsta mafijasa bili?

  Можемо да се удружимо против ових старих, традиционалних мафиоза. После делимо њихову територију на равне части, 60% мени, а 40% теби.
 4. Нису ми јасни људи који доводе децу на сахране.
 5. ЖРУ двоћошак

  А што је скромаааан..
 6. ЖРУ двоћошак

  Smart kid
 7. ЖРУ двоћошак

  Ћирилко се брани као да је кренуо на њега Бајазит с јатаганом, а не нејака цурица која само хоће да му извуче уши.
 8. ЖРУ двоћошак

  То што си порастао два метра те не чии безбедним.
 9. Не знам. Чини ми се да има људи који могу читав живот да раде само као машине све по реду, школе, послови, везе, брак, деца, хипотека, пензија.. и да не стану да размисле о себи, о животу, о смислу свега тога. Волела бих да тако могу. Али ја лично, да нисам почела пре неку год да размишљам и анализирам себе и то како и зашто неке ствари утичу на мене, како да се борим са својим осећањима, мислим да бих сада била на неким лековима или не бих уопште излазила из куће.
 10. ЖРУ двоћошак

  Послушала си мој предлог и донела нам диван двоћошак. Уживала сам. Пс. Али за ову причу о девојкама ћу вам обојци уши извући, да макар имате разлог да кукате.
 11. Ја јесам. Стављам реакције како ми дуне. Али ево ти и један лајк, да ти надокнадим, да нам не би плакао. Па ја сам докона, имам времена и могућности да се бахатим и расипам време мозгајући о чему ми се ћефне, а да затим преносим своје закључке и дркошко расположење и овде, на форум. Пс. За мене то није непотребна анализа, него веома потребна и корисна. Свако поступа у складу са својим жељама и могућностима.
 12. Sekularnost u Srbiji

  Само једно питање.. Да ли закон прописује да сви морају бити сахрањени на овим "државним" гробним местима или рецимо ја могу да тражим да ме моји потомци сахране на некој планини на земљишту, у мом власништву, које се у катастру води као ливада, пољопривредно земљиште или како год, или да ме кримирају и проспу негде? И да ли постоји разлика, рецимо да се леш мора покопати баш у гробном месту, а урна с пепелом може да се држи и у музеју?
 13. А је ли прозиваш редом и све оне који ти лајкују коментаре или само ове што ти кваре репутацију? Не разумем коментар. Молим те, ако имаш времена, појасни ми.
×