Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

Lady Godiva

Члан
 • Content count

  744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lady Godiva last won the day on Јануар 3

Lady Godiva had the most liked content!

О Lady Godiva

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  U oblacima

Recent Profile Visitors

2241 profile views
 1. Већ сам ти одговорила. Шаљем га код талибана јер је поступио као талибан. Он мени етикету, ја њему етикету.. па можда и види да то није начин да се води нормалан разговор. Треба ли још неку своју поруку да појасним?
 2. Када добијем поруку којом ми се скреће пажња да су моји ставови опасно близу ставова атеиста, онда баш и не размишљам о томе шта је лепо, а шта није. Јер веруј ми да није лепо да некоме говориш како ће да мисли. То да ли сам форумски либерал, конзервативац, феминиста, хришћанин, атеиста, sjw.. је небитно за оно о чему сам писала и није било потребе то истицати.
 3. Ова ми је убедљиво најјача. Centered on Saturn’s north pole is a huge hurricane, a raging cyclone more than 2,000 kilometers (1,200 miles) across. This infrared image shows low clouds as red and higher clouds as green, with smaller swirls and eddies festooning the interior. Wind speeds inside this eerie red eye have been measured at 500 kilometers per hour (330 mph), faster than a tornado.
 4. Какви бре уметници?! То је Гранд на стероидима.
 5. Испод 30. Притом изгледа баш добро и онда је још боља прилика. Ствар је у томе да постоји разлика у начину на који јој прилазе они без папира и они који су материјално обезбеђени. Ови први су театрални. Мушкарце је генерално лакше смувати на физички изглед, па отуда и има више девојака које тако нешто покушавају. Мада има доста и обрнутих случајева. Пријатељица моје тетке је пуна као брод и живи у Швици. Има негде око 60 год, а дечко јој има око 30. Он је декинтиран, незапослен и наравно лудо заљубљен у њу.
 6. То је нажалост чест случај. Мени је смешно како моју другарицу јуре наши момци од када је отишла у ино. Раније су је мували само зато што је лепа девојка, а сада је ситуација скроз другачија. Фазон други дан би да је просе, трећи да иду пред матичара.. Ја, наивна, сам прво мислила да је дечко толико заљубљен у њу да ће да реже вене. Било ми жао мученика кад сам видела какве јој поруке пише (Данијели Стил би позлило од тог нивоа патетике). Али после неколико пута схватим да они једноставно мисле да ће на тај начин да се богато удоме. Када схвате да од тога нема ништа, одљубе се моментално. Тужно је колио људи могу ниско да падну.
 7. Кратко си на теми, брате. Тек ћеш да се начиташ. Гризли, ја нисам "женска". Можда жена, девојка, особа женског пола.. И ја се извиним кад год осетим да сам погрешно поступила. Не зато што сам нешто претерано лепо васпитана (јесте да су покушавали, али слаба вајда од тога) и фина, него зато што се ја лепше осећам. Ајде за Кратоса и Аурорчета и да прећутим, али теби не могу. Прво, колико сам закључила, негде си годиште мојих родитеља. Друго,није ствар у ставу који заступам, јер и даље сматрам да ниси у праву, већ у начину на који сам то рекла. И ајде да ту тему затворимо. Не морате да ме оговарате по форуму док ја крвнички радим.
 8. Поруке се много брзо пишу. Негде је остало затрпано и никад га нећеш пронаћи.
 9. Ево и теби кометар лајковаше многи атеисти форума. Брзо трк код Артемија да те не шчепа, својим злокобним канџама, дух овога света.
 10. Волела бих да сте Ана и ти били савременици Св. Нектарија и научили га како да се моли и живи врлински хришћански живот. Можда онда и не би умро од рака.
 11. Кратосе, извини за моје јучерашње понашање. @Аурор Извини и ти, Аурорче. @Grizzly Adams А понајвише ти, Гризли. То што се не слажем са твојим мишљењем није оправдање за онакав тон и речник. Sorry guys..
 12. Добро, нећу више бити bully. Добио си разумну жену од Господа.
 13. Deep web. Имам и аудио запис, али полако да не одајем сада све.