Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Snezana Pilic

Члан
 • Content count

  176
 • Joined

 • Last visited

О Snezana Pilic

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан

Profile Information

 • Пол :
 1. aj dont andstend ju,bat if ju tink abaot Paradoksologija,njet. Mora pomoć al da se setim sledeće asocijacije,malo teže ide jer ne poznajem baš članove,al snimam ih polako,Džast d moment pliz (ako ti ono mnijem ruski,ne znam da beknem)
 2. Da. Naročito leti pred kišu. Sva sam nikakva,mrzi me da živim,kao usporeni snimak sam,bole me noge i glava
 3. Šta ako i ta ne može da zatrudni? Ima žena plodnih u 50-oj. Nema to veze s godinama.
 4. Ne. Vrlo retko. Isto kao Ayla nemam lepo mišljenje o osobama koje pate od iskrenosti. Bila sam i ja alapača svojevremeno,ali videla da ne valja. I nije to dvoličnost,većina forumaša to razume pa ne treba objašnjavati. Ćutanje zlato. Ima situacija kad moraš da budeš oštar,ali u nekim slučajevima. Pisano je: Ne odgovaraj bezumniku po bezumlju njegovu jer ćeš biti isti kao on; Ali mu odgovori PREMA bezumlju njegovu da ne misli za sebe da je mudar; .... To su te neke situacije kad moraš... A što odevanja tiče,briga me kako ti stoji nova haljina,ako mi se sviđa,pohvaliću je..ako ne,praviću se da nisam čula pitanje ili reći-nije loše,ali možda bi ti lepše stajala ona druga...Mnogo glupava situacija. Ako znam da mi nešto lepo stoji,ne treba mi ničija potvrda. A ti koji traže mišljenje,traže samo potvrdu,a kako reći-jao kako ti stoji,fantastična si,a vidim da je bezveze ili bar ne odgovara mom ukusu. Dobro,imam par ljudi kojima smem da kažem iskreno mišljenje,sestru ne milujem,nekad sam čak brutalna,ali drugo je to.
 5. ovu temu zaobilazila kao dosadnu,ali ispade vrh..prevrnula sam se od smeha