Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

Икар Губелкијан

Члан
 • Број садржаја

  247
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Followers

О Икар Губелкијан

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 04/07/87

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Словенија

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. RIP Inače, poprilično sam siguran da slika nije slika pravog Vukovića, taj na slici je Zagrebački reper iz grupe sinestet (osim ako se radi o istoj osobi, ali nešto ne verujem).
 2. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Ti samo iznova dokazuješ da ti funkcionalna pismenost nije baš najjača strana. I samo iznosiš parcijalno postove i odgovaraš na šta ti odgovara. Maligno tkivo u mom životu (naglašeno) su vaše semifašističke baljezgarije. Ako čovek smireno iznosi gnusne stavove poput vaših, ne znači da je civilizovan. Uostalom, ti voliš prezidentea koji nije baš smiren, tako da check your aršini bro. A sad
 3. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Zabole me, pun mi je samo đoka predstavljanja jasnih ideoloških stanovišta kao neideološko 'prirodno i racionalno stanje'. Sve u svemu, to maligno tkivo sečem iz svog života, jer sam se istog za jedan život sasvim dovoljno nagledao i naslušao.
 4. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  A to se meri po tebi? Ti si neko merilo za normalnost i legitimnost? A i stručnjak si za ekonomiju i biologiju. Koje si to studije objavio u kojim žurnalima? Ili je uspeh da si ubo neki kul posao preko bare? Bolje se poklopi, reci bobu bob i reci jednostavno da ti smeta, da je tvoje ideološko stanovište takvo i takvo, jer ovakva schöne seele presvlačenja u šatro neku ja-sam-iznad-vas spiku nisu ukusna. Za Aurora se barem zna da je nacista, i to ne krije, ti si drugačija voćka. Man'te više da trujete narod, neka svako živi kako mu je volja. U svakom slučaju, ovaj diskurz mi kontaminira svakodnevnicu, tako da vi slobodno nastavite, inače će bez vaše velecenjene intervencije LibTardi da preuzmu svet!
 5. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  Ovde završavam. A za ostalo što si imputirao neću ni da se trudim. Samo ti i dalje neguj tu svoju 'neideološku', 'racionalnu' personu, a druge nazivaj degeniricima i slično, i daleko ćemo dogurati. Srećno. P.S.: Evo ti džiberana u Srbiji, čeka te da se vratiš, pa da ga oceniš da li je bolji/lošiji od prethodnika.
 6. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  'Bolest', 'nenormalni ljudi', njihove 'fantazije'... Dobra terminologija. Cenim da je vaše ideološko stanovište vama jedino 'prirodno'? A branite se kulturom, vrhuncem protivprirodnog, intelektualnog delovanja? Bravo. Smešni su i meni levičari koji su napravili preskok sa 'minimum wage' na 'gay marriage', ali dokle god vi progresivca i njegove želje i ideju kako bi svet trebalo da izgleda ne tretirate kao legitimnog sagovornika (a i legitimne želje), pomoći vam nema. I to neko trabunjanje i prosipanje mudrosti sa nekog pijedestala kako ste mnogo 'racionalni', i kako niste ekstremisti, je samo jedna Schöne Seele. Granted, radi se o udobnoj poziciji, ali to ne znači da niste ideološki oprane individue, a svakako niste ništa posebno i niste ništa posebni. Level nadmenosti je neverovatan. "Degenerici, fantazije..." jbt. Ali ne, kao ima vas koji niste 'determinisani', već razmišljate 'svojom glavom' i 'racionalni' ste. Give me a fucking break. Priznajte lepo šta vam je cilj, i ne glumatajte više, ne lažite sebi i drugima. Što se tiče toga kako 'otmenost', 'elokvencija' isl. nisu bitni, jer tobož svi oni 'bombarduju ljude' (inače se toj elokvenciji kaže politička kultura), pošto ste krenuli da proizvoljno relativizujete sve što nam nudi istorija, zar nije i to jedini normalan 'stepping stone' ka normalitetu? U kom univerzumu je bolje da je na političkoj poziciji džiberan nego profesionalni političar? A sa druge strane kritikujete (isti ti konservativci) onda razne Wikilieakse i Snowdene, koji su vam narušili ORDNUNG a gurnuli civilno društvo u akciju, jer jedino tako mogu da ubijanja da se otkriju, spreče, vrši pritisak? A ne, tu se onda radi o 'legitimnim interesima'. Toliko logičkih akrobacija, toliko oportunizma i toliko slaloma kako vam je ćejif, ja dugo video nisam. A cherry on top, SKJ isto kao što i NDH. Dafuq. Kakav god krajnji rezultat bio, svakako izvor i motivi nikako nisu. A vi sad slobodno nastavite svoj circle jerk, ja tebi vojvodo, ti meni serdare, ja u ovu temu više ne zalazim. P.S.: Zbog čega je neko iz Srbije, Balkana, exYU, kako god već, toliko opinionated i zauzima tako čvrst stav u vezi američke politike? Njihov odnos do nas je jasan i neće da se promeni nikada (kao što se nije ni do sada)? Jedino što nam može biti interes je da neko ne opali dugmence da odemo svi u tri majčine, ostalo nama ni iz džepa ni u džep. Jebo vas Tramp.
 7. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  To šta je normalno/nenormalno je samo tvoje ideološko stanovište. Njihov ustav ih poprilično precizno ograničava u tome šta mogu a šta ne. Sve ostalo su tvoje bezobrazne konstrukcije i namerno diskvalifikovanje onih koji ne razmišljaju podobno. (a kukate na onaj voxov tvit, fuj).
 8. Председник Америке, Доналд Џ Трамп

  I? Niko od nas ne tvrdi da je 'opravdano', 'u strahu' etc. ovaj maloumnik pucao. Al' ti troluj mimovima i dalje...
 9. Питајте Администрацију

  Smiriću se ja, a vi ako stignete, popravite svejedno, poštedićete me muka tantalovije'
 10. Питајте Администрацију

  Ne znam da li je neko već prijavio - ne radi ignor lista od apdejta dalje.
 11. Слике форумаша

  Jeste bogme, mada mi je bio lepši s Bobotovog kuka Mislim da se videlo do po' Bosne
 12. Слике форумаша

  Lovćen letos, kosa malo raštrkana zbog šešira, al ajde
 13. Где бисте волели да живите...?

  Uf, imao sam i ja želja svakakvih, od Novog Zelanda, do SAD i Argentine. Međutim, vidiš s godinama šta znači nostalgija, i šta znači biti bukvalno predaleko sve starijim roditeljima ako, ne daj Bože, zatreba. Neki jug Nemačke maksimalno, sve u radiju maks 7-8 sati kolima i sat-dva avionom. A da volim da putujem, volim
×