Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

WiseMan

Члан
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

О WiseMan

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 01/24/93

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Kikinda
 • Интересовање :
  Informacione Tehnologije, Elektrotehnika, Pravoslavlje, Gitara, Priroda

Contact Methods

 • Website URL
  https://vladmirdev93.github.io/
 • Facebook
  https://www.facebook.com/VladimirWebDev
 • Twitter
  https://twitter.com/_WhyseMan_
 • Instagram
  https://www.instagram.com/whyse_man

Recent Profile Visitors

1992 profile views
 1. Mislim da je ćirilica pismo većine slovenskih naroda, ali da, pismo južnoslovenskih naroda, kako je napomenuo. Mislim da dobar deo Srba zna da ćirilica nije srpsko pismo, nego slovenskog naroda. Jedino što je Vuki promenuo font za Srbe, da bi smo čitali kako je napisano i govorili kao što piše.
 2. Нисам мислио у смислу да хомосексуалце треба мрзети тако што их треба повредити психички и физички, јер ако би смо то учинили, онда би смо учинили грех. Мислио сам на то да треба мрзети грех, а то је хомосексуалност. Да треба мрзети њихов грех који они јавно показују. Ово друго, јесам ли ја добро разумео или си ти хомосексуалац?
 3. Не знам шта је негативно у хомофобији? Ја колико знам, ово је хришћански форум, православни. Ми смо овде да мрзимо грех, а не да га одобравамо. Библија је јасна по питању хомосексуалности. Содома би уништена од стране Господа због свог безакоња. " Тада пусти Господ на Содом и на Гомор од Господа с неба дажд од сумпора и огња и затре оне градове и сву ону раван, и све људе у градовима и род земаљски. " 1 Мој 19:24 - 25
 4. Она је извршна власт, има већи ауторитет од председника. И сам Вучић је рекао да неће имати велики ауторитет као председник.
 5. Мислио сам на то да буде легализовано, као што су Американци легализовали хомосексулане бракове. У том смислу. Да Србија дозволи хомосексулане бракове да се склапају у општинама. Као и да покуша да убеди грађане да је то сасвим нормална ствар, да децу од малена уче да је то нормално, итд. Јер људи који нису религиозни, прихватају хомосексуланост као нормалну ствар и убеђују друге да је то нормално. 10:48 (YouTube)
 6. Мени није то што је Хрватица, мене је то што је лезбејка. Само се плашим да не одобри хомосексуалне бракове, једино то...
 7. Живија наш врховни командант и друг Аца! За партију! За Ацу!
 8. "Александар Вучић је предложио досадашњу министарку за државну управу и локалну самоуправу Ану Брнабић за мандатара за састав нове Владе Србије. Председник је образлажући одлуку рекао да Брнабићева има стручне и личне квалитете и да је уверен да ће да ради добро." Извор: РТС Мишљење? Моје лично мишљење је то, да ми није јасно коме се Вучић додворава? Јел он покушава да покаже Европи како је он већи Европљанин од Европљана? Хоће ли сада, када је Ана постала премијерка, бити легализовани хомосексуални бракови у Србији? Шта ви мислите о свему томе?
 9. Urgh, ne volem Apple, ni njihove proizvode, ali lepo je to što je žena probala nešto novo u životu. Svaka čast.
 10. Ja nisam Beograđanin, pa ne razumem čemu tolika prašina. Meni se lično baš sviđa
 11. Koliko negativnih reakcija i na klipu i ovde. Meni se baš sviđa!