Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

Плаво Небо

Члан
 • Број садржаја

  391
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

3 Followers

О Плаво Небо

 • Ранг
  Интересује се

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Contact Methods

 • Crkva.net
  Јоханан

Recent Profile Visitors

3726 profile views
 1. Ок, шта ћу, покушао сам да ти објасним са наше стране Важно је да мушко без женског не може..
 2. Нисмо ми еволуирали, ми сви, и мушкарци и жене смо дееволуирали захваљујући томе што су речи из Светог Писма: ''Исто тако, и жене у пристојном одијелу, стидом и честитошћу да украшавају себе..'', изложене руглу. Обичне груди, задњица.. ти онда жену сматраш објектом, предметом које може јавно да се излаже да би привукло ''купца''. Где је ту стид? Град није плажа. Сад ћеш можда да ми кажеш како то да на плажи може, а у граду не може и немој да ти нас буде жао, слободно немој да нас сажаљеваш. Груди нису ''обичне'', задњица није ''обична''.. то је нешто.. ма џаба да ти све ово објашњавам и у наредних 100 година..
 3. Нисам рекао да су сви такви. А поготово нисам за тебе рекао
 4. Брате, изгледами да је мода за све крива.
 5. И те како су важне емоције за већину мушкараца. Сваки дан када се враћам с'посла не може човек да прође кроз град, а да не види миниће, деколтеа, утегнуте панталоне само што не пукну.., а ако је нека хаљина и дужа онда је редовно провидна. Не рачунам процентуално, нити хоћу, али, у највећем делу се тако обучена женска популација може видети. И ко кога изазива? Па да, вероватно су мушкарци криви што имају очи и што морају да гледају куда ходају. Шта је поента, привући мушкарца којем ће више бити до тога какво тело има дотична него каква јој је душа. И онда ће неко да ми каже да су таквој важне емоције. Па што се жали онда када је својим начином облачења привукла мушкарца баш онаквог каквог је несвесно и желела, којем нису важне емоције.
 6. Сатови

  Знам, али када човек одрасте обавезе га стално вуку да негде жури. Као мали сам се често питао и шта ће људима уопште новац..
 7. Па добро али ко је крив што су таква деца.. Не знам, нисам родитељ али ко је довео до тога да се детету не сме рећи ''не''. Мислим - родитељи.
 8. Сатови

  Ал' зато носи мобилни па што ће му сат за време.
 9. Све у складу са ситуацијом. Ако дете трчкара по цркви, онда је то за мене ок све док не покуша да нешто узме или да обали од црквених ствари. Ако галами, плаче, онда га треба извести, или покушати смирити али је проблем ако напољу пада киша, снег, е онда је проблем, па ипак, свакако, нисам за то да излазе вани у таквим временским приликама. Уз Божју помоћ и то је могуће, да се смири. Родитељ најбоље зна своје дете тако да не видим у чему би био проблем да ако је дете живахније или се ради о баш малом детету, да не кажем о беби, онда може родитељ доћи и пред завршетак Литургије. Бог види свачију жељу, само је потребно са дететом причати, васпитавати га од малена како да се понаша у цркви.
 10. Нити су наивне, нити су површне, напротив.
 11. Па добро философе да преформулишем, прво би морали да знамо шта сте до сада сазнали о нама
 12. Прво би морали да знамо шта знате
 13. Комплексно питање. Прво би морала да схвати да је волим и да је из тог разлога желим за своју жену, а не да је узимам из сажаљења. А као друго, морала би да схвати да не желим да иде на вештачку оплодњу јер нећу да нашкоди себи здравље хормонском терапијом и шта већ (ако о томе размишља). Знам из примера кроз шта све жене пролазе и како се муче оне које иду на ту терапију. Као треће, волим је, па шта нам Бог да и ако решимо, договоримо се, да усвојимо дете, децу, или се Бог смилује па она ипак остане трудна.
×