Добро дошли на Живе Речи Утехе

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

Преузмите нашу апликацију на Google Play

Преузмите нашу апликацију на iTunes

 

ronin

Члан
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

 1. После избора можем очекивати три ствари: охтократију, анархију и диктатуру.
 2. Још један херој Новорусије је страдао. У питању је Михаил Толстиј-Гиви, легендарни комадант батаљона Сомали. Вјечнаја памјат!
 3. Лепо би било о овом догађају направити филм. Мало има руских филова са тематиком Првог светског рата. Тихи Дон, Херој, Батаљон итд.
 4. https://kinorusija.wordpress.com/2017/01/13/28-panfilovtsev-2016/
 5. надам се да знаш руски, пошто још увек није превед на наш језик. Имам само торент
 6. већ је урађен филм. 28 панфиловаца.
 7. Свештеникова бивша снајка је наркомански олош! Преко њега покушава да се освети његовом брату тј. свом бившем супругу. Његов брат је добио старатељство над дететом.
 8. И ја га лично познајем. То је један диван свештеник. За њега има само речи хвале!
 9. Цео текст је једна велика лаж!
 10. Генерал Сухеил ал-Хасан, командант сиријске војске Тигрове снаге, је стигао у војну базу Тијас Т4.
 11. Поводом догађаја око Палмире сетио сам се једног догађаја из Великог Отаџбинског рата. Током рата трупе под командом тада још генерала (а касније маршала по коме се и данас зове главни трг у Јеревану) Баграмјана продрле су на обале Балтика. Јерменин је лично налио флашу слане морске воде и наредио свом ађутанту да је лично однесе Врховном Главнокомандујућем Стаљину. Ађутант је одмах пошао, али када је стигао у Москву Немци су поново узели тај део Балтика. У Москви су знали о томе али није знао и поменути ађутант. И поносни ађутант долази код Стаљина и каже:"Генерал Баграмјан шаље Вам воду из Балтика."Стаљин узима флашу у руке, окреће је и враћа је ађутанту говорећи:"Врати је Баграмјану и реци му да је проспе тамо одакле је узео."