Добро дошли на Живе Речи Утехе

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

 en-play-badge.png

itunes-logo.jpg

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

ronin

Члан
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

 1. https://kinorusija.wordpress.com/2017/01/13/28-panfilovtsev-2016/
 2. надам се да знаш руски, пошто још увек није превед на наш језик. Имам само торент
 3. већ је урађен филм. 28 панфиловаца.
 4. Свештеникова бивша снајка је наркомански олош! Преко њега покушава да се освети његовом брату тј. свом бившем супругу. Његов брат је добио старатељство над дететом.
 5. И ја га лично познајем. То је један диван свештеник. За њега има само речи хвале!
 6. Цео текст је једна велика лаж!
 7. Генерал Сухеил ал-Хасан, командант сиријске војске Тигрове снаге, је стигао у војну базу Тијас Т4.
 8. Поводом догађаја око Палмире сетио сам се једног догађаја из Великог Отаџбинског рата. Током рата трупе под командом тада још генерала (а касније маршала по коме се и данас зове главни трг у Јеревану) Баграмјана продрле су на обале Балтика. Јерменин је лично налио флашу слане морске воде и наредио свом ађутанту да је лично однесе Врховном Главнокомандујућем Стаљину. Ађутант је одмах пошао, али када је стигао у Москву Немци су поново узели тај део Балтика. У Москви су знали о томе али није знао и поменути ађутант. И поносни ађутант долази код Стаљина и каже:"Генерал Баграмјан шаље Вам воду из Балтика."Стаљин узима флашу у руке, окреће је и враћа је ађутанту говорећи:"Врати је Баграмјану и реци му да је проспе тамо одакле је узео."
 9. Земља је у локалу равна, и у глобалу округла.
 10. Shadow Tactics: Blades of the Shogun Слична је игри Commandos, само што се радња дешава за време Едо периода у Јапану.
 11. Дрво два пролећа (L'arbre des deux printemps), рад мојих пријатеља http://www.mediafire.com/file/g9ar0nuj7oxjm77/Drv2prolj-BDS.7z
 12. За мене најбоље чоколаде прави Lindt. Посебно бих препоручио Excellence Orange Intense