Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

ronin

Члан
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 1. позивом на број 0800 100 100 или у mts пословници у твом граду.
 2. Знам многе freelancerе који користе open source програме. Нарочито Gimp и Inkscape.
 3. немачки ратни заробљеници. Немачки војници су буквално бежали преко Елбе да би се предали савезницима и тако избегли заробљавање од стране војника Црвене Армије. Они су требали да буду ударна песница за инвазију на СССР после рата. Углавно су били сачињени од бивших Есесоваца. Топовско месо. Од инвазије се одустало и они су се распршили свуда по свету. Вијетнамци су опкољење француске војнике код Дијен Бијен Фуа позивали да се предају да два језика: француском и немачком.
 4. Они су се налазили у Великој Британији и чекали су зелено свето за почетак инвазије на СССР. Пошто до тога није дошло, многи су отишли у Легију странаца или постали плаћеници свуда по свету.
 5. Срби су били присутни као добровољци https://ruskarec.ru/politics/2013/05/22/da_li_je_srbija_nekada_napala_rusiju_22193.html
 6. можеш да скинеш игру, инсталираш и онда видиш да ли ће да ради. Ништа те не кошта.
 7. ово купиш и нема зиме
 8. Марш побеђених: „Ето вам, стигли сте до Москве!“
 9. http://www.theword.net лепо ради у Ubuntu 16.04.
 10. Grim Dawn, WINE 2.10, Ubuntu 16.04.
 11. Користим WINE, PlayOnLinux, CrossOver и све ради савршено. Уз помоћ WINE покрећем нпр Photoshop, раније сам за то користио PlayOnLinux. Такође, и MS Office 2010 ради савршено, ја користим LibreOffice. CrossOver ми служи за покретање ABBYY FineReader 8.0. Има у Linux свету Ocrfeeder, али не може да се пореди са ABBYY FineReader.
 12. Да ли има неко било какве информације о отетим епископима у Алепу 2013. године? Да ли су живи?