Добро дошли на Живе Речи Утехе

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

 en-play-badge.png

itunes-logo.jpg

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

Postomolitvom

Члан
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

О Postomolitvom

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Recent Profile Visitors

96 profile views
 1. Prelijepo Zero zbori, srce cijelo predati treba onda se ono lijepo razgori pa je čovjek bezazlen ko beba Mirom će se otvoriti najveća vrata o kako je to čudno, stvorio naš nebeski Tata, a sad neka je srce budno... Jer je do vijeka milost njegova, Aliluja,draga blaga, naša je to sestra,duša Očeva, nek svi osjetimo nebeska blaga!
 2. Mir, radost i pravda, dom su naš, svi smo iz tog stada, i treba nam baš Kako da nam ne treba, Domaćin, od blagodati ne vidi se sve pršti od svjetla, dušo,najzad, smiri se! Krotko i smireno svako stvorenje, silina molitve opija, dok Silni daje ispunjenje, sve nam je milija.
 3. Evo kreće pjesma, spušta se lagano, kao leptir Šućko, kako si Biljano? 1,2,3,4 super,super. Evo vidim treptaj mravljih očiju tiho zastvaranje kapaka i ponovno otvaranje i ponekad nema rime, al šta da se radi, Nebo nama treba kako divno pjeva zeba.
 4. Mistika nad mistikama, Riječ, umirovljena srna, penzija je krasi, na glavi joj talasi, radio talasi, misli koje prima, ne dolaze iz Rima, nego s'viših svera, odakle je Eva, Mirna mala plava gusjenica mislila i ona, misli ima i vjeverica one su i kod slona, kako to, tako, kako tako? Oprostite na psihodeliji ali mnogo toga ne zna se čuđenja su i u keliji i ako tamo više otkriva se, u potpisu sova.
 5. Ljubav je jedna, istinita baš, bezazlena,čedna, Molimo te,svima da nam daš. Da posjedujemo vrijedno, da to koristimo smjerno neka srce bude tiho čeznujuće svijetlo.
 6. Od mira rodila se sreća vjera,nada,ljubav i mati im Sofija kad zero stihoslovi, harmonija je veća vjera, nada i ljubav najmilija ostali su nam moj mili Ćeća! Oduvjek je bilo dobro ponekad nismo primjećivali oduvjek je bilo Dobro vazda mu se predavali!