Добро дошли на Живе Речи Утехе

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

 en-play-badge.png

itunes-logo.jpg

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

PredragVId

Члан
 • Content count

  1395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

О PredragVId

 • Ранг
  ја грешни и убоги
 • Рођендан 05/23/77

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Интересовање :
  Психологија, духовност итд.

Contact Methods

 • Yahoo
  pedjasokobanja@yahoo.com

Recent Profile Visitors

9952 profile views
 1. Кажу да кока-кола добро помаже код мучнине. Шта више, по оргиналном рецепту, направљена је баш од апотекарског лека против мучнине. Шта више, сад ми је потпуно јасно зашто се толико конзумура на свим школским журкама. Попијеш две три кока-коле и није ти више мука ни од стробоскопа, ни од алкохола ни од блуда. Убрзо деца постају "кока-кола супермени". Све док не дође јутро и док поново савест не почне да пече од ноћашње журке. А онда све у круг. Журе да одрасту. Журкају док не стигну до краја. Док не напипају дно а после се ипак уразуме. П.С. Најбољи савети су пост и молитва као и живот у цркви. Све остало је само маскирање симптома.
 2. Око банане се ломе многа копља!! Једни је величају а други кажу да је радиоактивна и да је треба максимално избегавати. Наравно, реч је о водећим нутриционистичким теоријама. Мислим да можете на интернету више сазнати.
 3. Кренуо данас транвајем, и не могу да верујем! Сретнем и упознам једног Жућковог брата. Жућко је био старији 2 године од њега. Али, Жућко је био неописива легенда!! Легенда над легендама.  :2hf007n: Слаб сам на ту тему. Боље сами одледајте филм док ми нису кренуле сузе.

  Има ли на форуму нек тема о Жућку?

   

 4. I kamilica, protiv rijetke stolice piti nezasladjenu, a protiv zatvora sto sladju, moze 4 kocke. ... препечени хлеб, кувана јаја, пилетина, избегавати шећере док траје ретка столица. Занимљиво је да је медицина скоро немоћна пред редком столицом. А колико је тек богатство народних лекова. Овде се најбоље види предност и богатство народног лечења над медицином.
 5. Зимске шетње по хладном ваздуху изузетан су и незамењив лек за јачање имунитета организма и за бољу снабдевеност организма црвеним крвним зрнцима и кисеоником. Такође, зимске шетње у природи помажу код вида да се човек мало одвоји од компјутера и игара. Наравно, дубоко и правилно дисање је неизбежна техника у сваком спорту али наравно и при молитви. Шетње изврсно регулишу сан, побољшавају пробаву и прокрвљеност организма. Зимска хладноћа је незамењива у лечењу скоро свих врста главобоља. Нема шта не лечи, зимска шетња по хладном ваздуху. Пристојно се обуците и крените. Требало би свакако погледати књигу савета оца Тадеја везано за здрав живот, лековито биље и народне природне лекове. Задивљујуће је шта све овај врсни монах може да каже и посаветује!
 6. Против ретке столице добро помаже чај од листа шумске јагоде.
 7. Најлепши снимак пливања за Часни Крст снимљен дроном уз пригодну духовну музику Дивне Љубојевић и Мелоди. У питању је снимак "Богојављење - Пливање за часни крст Приједор 2017" аутора Дејана Егића. Заиста, свака част! Међутим аутор не жели да се његов снимак па ћемо уместо њега приказати снимак "са земље" о пливању у Приједору за Часни крст 2017.
 8. Како где. У Вршачком језеру пливало се у ситном леду а Дунав код Земуна такође је био потпуно залеђен али је на месту за пливање лед био уклоњен.
 9. До 20. јануара, до сада, додати су и градови (са ју туба): Улцињ, Пирот, Аранђеловац, Шавране, Кикинда (на базену), Борје, Сурчин (Београд). Нарочита атракција за све форумаше су и бројни ледени прилози за 2017., на скоро 3 страна са Крстовдана и Богојављања у којима и жене и деца у Русији пливају у леду или леденој води за Часни Крст. Од прилога нарочито предњачи главни град Русије, Москва. Б о г с е ј а в и !