Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

AnaLaz

Члан
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

О AnaLaz

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан

Recent Profile Visitors

1484 profile views
 1. Ох, не, а пре неки дан потроших чак четири кесице ванилиног шећера.
 2. Ма, одмах видиш какво је уређење око зграда, свака има зеленило и све ово што си навела. Клупице, игралишта... Свака зграда је довољно удаљена од главних саобраћајница. Рађено је плански.
 3. Да, али је ипак уређенији. Бар ови делови које сам видела.
 4. Погледајмо лица људи у парковима, на шеталиштима, то је већ друга прича. Човек се много боље осећа на ваздуху, а не затворен осам сати на послу и остатак у стану.
 5. Велике су гужве, људи журе с посла, или на посао. Ево сутра ће бити инаугурација, све ће бити затворено, трасе измештене, претпостављам, па још и петак... Лудница... , прекосутра геј парада ...шта рећи више. Осим Новог Београда, све остало је збуџено, грађено без реда и плана, па немаш ни тротоар, имаш, ал као да немаш, нема паркинга, немаш куд да прођеш...
 6. Зар стварно мислиш да је неко дошао у БГ да би постао богаташ? Кад немаш бољи избор, онда идеш у БГ. Ако у Бг-у нема пара, замисли како је у мањим местима, по селима итд. Боље и да се ради за било који динар, него никако.
 7. Бог да му душу прости.
 8. Изашла из ноћних, преспавала већи део дана, тако да сад се пије кафа да се дође себи. А за остали делић дана...хм, нека вешмашина, нешто да се хаса и то је то.
 9. Надам се да нисам побркала са неком другом.