Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

AnaLaz

Члан
 • Број садржаја

  710
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

7 Followers

О AnaLaz

 • Ранг
  Наш човек

Скорашњи посетиоци профила

2806 profile views
 1. И ја фејс деактивирала. И само овде висим и на Црква.нету
 2. Па то је добра страна нета, што можеш сам да бираш. А лоша страна је што се не контролишемо ( бар ја) по питању времена које проводимо на нету.
 3. 'начи јок ја. За задругу и не знам како изгледа, а на Парове сам налетела једном и то код мог оца кући. не знам да л' сам још негде можда још неки пут видела . Е, сад код мене на послу то се гледа све у шесн'ес'. Шта да ви кажем, тотално сам досадна и нимало модерна.
 4. Дешава се да по три,четири дана не упалим ТВ. Понекад увече упалим и ишалтам да видим ако има неки филм, евентулано. Најчешће нема ништа.
 5. http://rs.n1info.com/Foto Уметност на пиринчаним пољима.
 6. @Марина Савковић нека вам је срећно и дуговечно и благословени. Прелепи сте , а ти посебно. Дај нам још неку сличицу, на некој другој теми може, плиииззз. [emoji141] [emoji127] Послато са LG-M250 користећи Pouke.org мобилну апликацију
 7. Хахаха, да. Замисли да Аустијанци стварно овако реагују на Марш на Дрину.
 8.  

  1. Show previous comments  6 more
  2. AnaLaz

   AnaLaz

   Ја само не разумем шта је лоше у томе што се мене тиче његов став или став неког другог?  

   Није важно... Онако се питам. Поздрав 

  3. Нифада

   Нифада

   Jedna je stvar da li nas se tiče nečiji stav u smislu da smo zainteresovani za to,ali nisam na to mislila,nego na one kojih se tiče nečiji stav,pa u ovom slučaju đakonov,u smislu da ih može da se tiče stav,a ne njihove zainteresoavanosti za stav  u smislu b razumevanja,interesovanja.

  4. Jace Jerimoth

   Jace Jerimoth

   Еее, супер ти ово! :dobro:

 9.  

 10. Чега Вас је срамота?

  Све горе наведено + то што сам се прекјуче просула на раскопаној улици колико сам дугачка,ко мало дете. Има ту још "сасо манге"
×