Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  5417
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  20

Рапсоди last won the day on Фебруар 3

Рапсоди had the most liked content!

О Рапсоди

 • Ранг
  дежурни филозоф
 • Рођендан 02/23/71

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Recent Profile Visitors

30811 profile views
 1. Шта је смисао?

  Смисао је оно, што има смисла. А у бору бесмисла, само има смисла бити са Христом. И крајњи смисао или смисао над смислем, или над смисао је Христос. И има везе са знањем, јер онај ко смислено зна, он иде ка нјавишем Смислу. Додуше то знање о највишем Смислу долази из срца. Мера за све је врхунски Смисао.
 2. Овако нешто личи много, мнооооого, на писаније наше бивше Арсеније....
 3. Koja biste vrsta mafijasa bili?

  Робин Худ...
 4. Пратим ти ја, тако једног дана једног малог, најслађег џивџана. Видео ми није, зашто да се крије. Кљуц, кљуц, кљуц.....рука према њему ни отворила се није, а он већ у жбуњу се крије .
 5. @PredragVId На теми " Мисао дана " Да знам да певам - н ишта не бих говорио; Да знам да сликам - никога не бих видео; Да знам лепо да причам - вероватно никада ништа не бих написао; Да знам да ништа не знам - вероватно би ме све интересовало; Да знам да ће неко и ово прочитати - вероватно бих то боље срочио; Да знам да мислим - вероватно бих стално ћутао; Да знам колико су речи скупе - вероватно не бих ништа узалудно ни рекао; да знам колико је време драгоцено - вероватно бих се стално моли Да знам да певам - ништа не бих говорио; Да знам да сликам - никога не бих видео; Да знам лепо да причам - вероватно никада ништа не бих написао; Да знам да ништа не знам - вероватно би ме све интересовало; Да знам да ће неко и ово прочитати - вероватно бих то боље срочио; Да знам да мислим - вероватно бих стално ћутао; Да знам колико су речи скупе - вероватно не бих ништа узалудно ни рекао; да знам колико је време драгоцено - вероватно бих се стално молио.
 6. Сокобања, Оштра чука, планински врх на 1075м , над.висине. Наше освајање планине.
 7. Слике форумаша

  Планински,језерски,и пећински туризам ове 2017. све о једном трошку.
 8. Традиционална Западна уметност

  Заљубљена сам у ову композицију.
 9. Пинк игра на карту ниских страсти, незнања итд, итд. А народ жели оно што му сервирају, још када се упакује у розе бојице...не можеш да рачунаш на карту самосвести.
 10. *** Не тражи песник тугу И његове песме тугом да боле, самоћу да воле. Не тражи песник тугу.............. тек тако ето, да тужан би био, и о нечем та, вишем снио Туга незвана дође чим изнедриш по који стих, па био он, јак, слаб или тих. Не тражи песник тугу, за верну другу............ туга се увек снађе и њега прва нађе.
 11. ''Осуди'' овог изнад

  Јер је као мајоооо пијеее на квадрат ....
×