Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ако пишете ауторске текстове на богословске теме, песме, есеје, приче...

пошаљите нам на urednik(@)pouke.org и ми ћемо то објавити на насловној страници сајта

Рапсоди

Члан
 • Content count

  4993
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Рапсоди last won the day on Фебруар 3

Рапсоди had the most liked content!

О Рапсоди

 • Ранг
  Срећно удата
 • Рођендан 02/23/71

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Recent Profile Visitors

28018 profile views
 1. Ја мислим да ни професори теологије не постављају оваква питања, као вас двојица....ал цедите комарца.... Колико су временски живели Адам и Ева у рају....да ли се зна....? 40 дана или дуже или краће....? Пошто волите у ситна цревца....
 2. Ајде момци разлаз.... лепо је време, бехар бехара, птичице певају, пролеће мирише, оладите главе..... Ај што ја морам (на послу сам )
 3. Jao, Кратос и ВСБ, је ли ја треба да вам будем арбитар.... Кратос се слаже : " podrazumeva se to da je Sin Božiji uzeo na Sebe ljudsko telo, osim greha " и ВСБ исто мисли. У чему је спор...? Кратос мисли да је нова твар због (осим греха) а ВСБ мисли да није нова твар , без обзира на грех. И наравно судија пресуђује " da je Sin Božiji uzeo na Sebe ljudsko telo, osim greha " .
 4. Dragi mladenci, želim vam srećne Mladence, da živite u miru i ljubavi :sunce:!

  1. Рапсоди

   Рапсоди

   Хвала, жива била.....  Резултат слика за младенци

   Резултат слика за сок од зове Па изволи, код мене све домаће...:) :sunce:

 5. СОНЕТ РАСПЕТОМ ХРИСТУ Непознати аутор XIV ВЕК То, да те љубим, Боже, по све дане , не тера мене слава другог свијета, нити ме тера страх од пакла клета, да гријехе,своје напуштам и мане. Ти ме на љубав тераш, јер ме гане, када те видим на Kрсту распета тера ме мука твоја и смрт света и терају ме твоје љуте ране. Љубав ми Твоја такву снагу ствара, да бих те волио и да неба није , плашио те се и без пакленог јара. За љубав моју ја не тражим дара, па и да нема наде што ме грије, љубио бих те са једнако жара.
 6. Данас нам је диван дан, диван дан,диван дан, нашој поезији рођендан, рођендан,рођендан..... Данас је Светски дан поезије....па, форумаши поете ко ће први..... ред би био неки стих .
 7. ТРАГОВИ У ПЕСКУСањах једне ноћи, како шетасмо морском обалом, мој Господин Бог и ја.Пред мојим очима појави се брзином филма мој живот. За сваки одсек мог живота, како ми се чинило, открих трагове стопала у песку. Један пар трагова припадаше мени, други мом Господину.Кад и последња слика пред мојим је очима прелетела, осврнух се натраг и видех, како је у песку често остао само један пар трагова,а други је исчезнуо. Ти трагови означаваху одсеке мог живота, мени понајтеже. То ме збунило. Окренух се Господину и упитах га:"Кад сам ти ономад све што имах предао, да те могу следити, тада си ми рекао да ћеш увек бити уза ме. А сад видим да најдубље кризе мог живота прати само један пар трагова у песку. Зашто си ме оставио управо тада, кад сам те, сав очајан, највише требао?"Господин ме узе за руку и рече: "Драго дете, никад те нисам оставио самог, а поготово сам био уза те у време твојих патњи и боли. Тамо где видиш само један пар трагова у песку, тамо сам те на својим рукама носио."
 8. Да, живот ће твој бити крст, али процветао крст. Свети Николај Жички, не би мењао логорске тренутке ни за какаве слободарске, јер управо ту у логору Дахау Бога виде... Битна је благодат, то осећање свиприсуства Божијег, па како год....оно лепше би било у свили и кадифи, али реткима се даје....