Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Рапсоди

Члан
 • Број садржаја

  5701
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  21

Рапсоди last won the day on Октобар 11

Рапсоди had the most liked content!

О Рапсоди

 • Ранг
  дежурни филозоф
 • Рођендан 02/23/71

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Бројила
 • Интересовање :
  теологија, филозофија, уметност

Скорашњи посетиоци профила

32760 profile views
 1. Ако је ти и Клауд бој немате , не значи да је немају остали. Грех може да доведе до тога да човек постане дефектан. И увек смо помало дефектни када смо удаљени од Бога . Е видиш како знаш, још само да се очи твога срца и твоје душе отворе за ове истине и да те зовемо " Мурамаша блажени " .
 2. Са Божијег аспекта је исто. И ми не знамо шта осећа неко можда будуће дете од првог дана зачећа , а шта осећа са 3 месеца, 5 или више. У сваком случају без обзира на разлоге абортуса, лишавамо их будућих сећања ( оксиморон ). А душа... о томе нема спора, је ту од првог дана зачећа.
 3. Ја бих само поставила једно питање свима овде, не морају да одговоре ако неће, али нека покушају себи да одговоре искрено. Замислите да сада којим случајем наше мајке имају право да нас пониште ( слободу избора ) као да никада нисмо ни постојали, само са разликом што би у овом случају били скроз свесни свог ужаса нашег нестанка.Да нас пониште као гумицом, избришу сва наша сећања, лепе тренутке садашње и будеће.Гледамо са ужасом слободу њеног озакоњеног избора, а ми немамо никакво, баш никакво право гласа, без обзира на наш узраст.Сви причају о праваима и слободама мајки, а где су та иста права и слободе за децу која треба да се роде.
 4. Било је то прилично давно...оно што знам је, да је родила здраво дете а она умрла на порођају. За остатак приче не знам колико су приче и препричавања средине тада а колико је стварно тачно то што се причало, да је свесно родила бебу и ако је била ( по мишљењу лекара) скоро па сто посто сигурна да она неће преживити. А имала је и опцију да изврши абортус, а она да остане.
 5. Знам за случај из мог краја... у питању је била( нажалост) верујућа жена. Било је давно па се нећам детаља, родила је дете здраво и она на порођају умрла. Е сад не знам тачно медицинске детање. Знала је да је у питању трудноћа са доста високим ризиком по њу. Не могу да се сетим да ли беше у питању немогућност заустављања крварења или нешто слично. Али потпуно свесно је одлучила да роди бебу без обзира на ризике по сопствени живот.
 6. Млађо и Воћко ...ајте у судницу па тамо рашомонијајте.... Ти си рекО, не нисам ја рекО, ти си казО, овако, не нисам него ТакО, е јеси, е нисам, Е вала јеси, Е лажеш, Е не лажем, ти лажеш...жене тако не умеју Шалим се ја, само се ви ћерајте...
 7. Учини ми се...

  Редизајниран сајт радија "Светигора" а ја читам...Разорен сајт радија " Светигора " .
×