Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Aleksandar Stojkovic

Члан
 • Content count

  295
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

О Aleksandar Stojkovic

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Recent Profile Visitors

3776 profile views
 1. Хвала на савету. Леп поздрав!
 2. Хвала. Ако имате времена, био бих захвалан ако овде погледате понуду и дате неку препоруку. Волео бих да има модел црне боје.
 3. или сл негде за те паре мож да купиш солидну гитару. Шта мислите о овим? Sent from my iPad using Tapatalk Хвала на савету. Ви свирате? http://www.mitrosmusic.com/proizvod/19485-Ibanez-AEG24II-TGB/ http://www.mitrosmusic.com/proizvod/19492-Ibanez-AEL30SE-BK-*/
 4. Четнички војвода и даље разбија!
 5. Да ли можда има некога на овом форуму ко може да препоручи неку Yamaha акустичну гитару цене до 600 евра? Разгледао сам по сајту Митрос мјузика, али сам аматер, па ако има некога ко се нешто разуме - нека да неки предлог ако жели.
 6. Да ли неко може да ми каже како би било правилније рећи: ,,радостан пустињак'' или ,,радосни пустињак''? Или може и једно и друго? И ако може, које вам лепше звучи? :) (треба да послужи као наслов)

  1. Марина Савковић

   Марина Савковић

   Опција Б ми је пријатнија за прочитати/чути.

  2. Дијана.

   Дијана.

    Moze oboje, ali je drugo ljepse i uobicajenije.

  3. Aleksandar Stojkovic

   Aleksandar Stojkovic

   Хвала на коментарима, и сам сам слично осећао. :) И нека нас радосни пустињаци и даље помињу у молитвама. :) 

 7. Јуче су на Косову школе биле затворене како би запошљени аутобусима отишли на митинг Александра Вучића. Часови су уписани као да су одржани.

  1. Ћириличар

   Ћириличар

   Па зар није очигледно каквог Супермена имамо за будућег предсједника. Кад он влада часови се могу и одржати и доћи се на његов митинг. Кад је то ико други могао у новијој историји Србије?

   Ајте молим вас, не сумњајте него заокружите 6 на изборима.

 8. Једне тихе априлске ноћи Док сам крварио Да трагичну љубав У паучину стихова уплетем У граду посивелом од рата Опијен вином и звездама Шетао сам крај реке Њену древну свирку о пролазности Пратила је у близини песма старог пијанца Помислих да пева о бесмислу Па приђох да му се придружим А он ми рече да је анђео И да му крила расту изнутра Рекох себи да је луд - Нисам тада још увек знао Да су лудаци највећи песници И тако Ја - бедни рањеник Почех да га исмевам - Бедници воле да исмевају бедније од себе А онда У чудесном магновењу Пијани дах старог патника Родио је откривење: Свима нам крила изнутра расту Од тајновитих нити саткана Као детиње очи светле И болно чезну да нас на небо вину А ми Пали и јадни Нећемо да грлимо небеску тајну Већ пуштамо корење у земљу крадљиву
 9. Svoju sam mladost propio Ganjajući snove divlje; Dušu gorčinom opio Pa sivo postade sivlje. Sad stid i očaj dolaze Ko plata za grehe sramne; Sunčane mi zrake gaze, Zvezde mi postaše tamne. I tako skvernog, rugobnog, Troše me godine hladne. Možda će oprostiti Bog?- Sine na tren svitac nade.
 10. Treba mi sklonište Da bežim od sveta- Tiho svetilište Gde ljubav još cveta. Trebaju mi ruke Da me zorom teše, Da ublaže muke Što radost izeše. I treba mi pesma Mistična ko sunce Da osvetli oblak I isceli srce.
 11. Pišem... Breme truležnog sveta Na hartiji ostavi otisak Mastilom moga očajanja Pa onda vatrom besmisla Spalim paučinu stihova Da ih u oblaku dima poklonim vetru Kao odu prolaznosti I ništavnosti vremena
 12. Врати се, песмо младости! Врати се, илузијо слатка! Како је добро било Дисати храну твоје светлуцаве лажи! Врати се, галебе моје наде! Тако је добро било Твојим крилима сањати! Људи су били анђели А демони као деца бели. Зашто?! Зашто си се сломила, Лепа лажи младости моје?