Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

kopitar

Члан
 • Број садржаја

  1605
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О kopitar

 • Ранг
  Дуго је са нама

Скорашњи посетиоци профила

1930 profile views
 1. To u vezi izvinjenja sam ti skrenuo pažnju da ne spustas to na osobnu razinu i u nekim stvarima sam ti uzvratio istom mjerom, da se sabereš malo pa je onda ispalo da sam nacionalista.
 2. Praksa je malo drugačija kod nas...svako poteže sve i nekad je nemoguće razdvojiti ,jer je sve u međusobnoj povezanosti...ja naprimjer govorim s tobom o ratu 90 a Viler meni spominje CrnuLegiju i normalno ja tražim da mi se ispriča.
 3. Ovo je po meni jako bitno jer ako se ne suoče , postoji mogućnost da se ponovi. Zašto su to Nijemci napravili onda?
 4. Ajmo ovako , ko ja je vlast najviše treba da snosi odgovornost za rat ? a. vlast S. Miloševića b. ...F. Tuđmana c. ..A. Izetbegovića Zašto je to potrebno? 1. radi čišćenja savjesti , moramo se suočiti sa istinom. Zašto ? Da bi Hrvati mogli da se suoče sa NDH i Jasenovca ..što uporno odbijaju. Znači slični obrasci ponašanja.
 5. Ne znam kako si ovo izvuko , al ako sam ti ja rekao da je vlast S. Miloševića kriva za rat i ti dao svoje obrazloženje protiv a ja se nijesam složio stom . To ne znači da ja tebe mrzim.
 6. Starčević je precijenjen dečko...zbog nekih interesa. Pusti to , nego ko je kriv???
×