Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

За чланове нашег сајта покренули смо лакши и једноставнији начин да приступе "Кани Галилејској" - месту за упознавање ради хришћанског брака. Дакле, место је затвореног типа и искључиво је за браћу и сестре који траже место за упознавање и дружење. По придруживању обавезно погледајте Правилник.

ЛИНК КА КЛУБУ

 

Juanito

МОДЕРАТОР ЖРУ
 • Број садржаја

  26140
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  99

Juanito last won the day on Август 13

Juanito had the most liked content!

О Juanito

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Recent Profile Visitors

13688 profile views
 1. Ево да ти дам мој поглед на ту ствар. Све се слажем с цитираним, али потпуно. Но ипак, кад је већ апсолутно немогуће да на тим позицијама буду професионални и морални људи, онда је боље да буду психички стабилни, па макар зли. Узми на пример Путина. Он је чинио и чини разна недела и далеко је од неког моралног горостаса. У моралном смислу је зао човек, убица. Али је по свему што је до сада показао стабилан. Немам неки страх да ће случајно да притисне црвено дугме ако се изнервра због лошег доручка који му је сервиран. С друге стране, по свему како се понаша и како говори, Трамп је екстремно психички нестабилна и нарцисоидна личност. Тај уопште нема појма шта прича, час једно, час друго, све неповезано, понаша се као слон у стакларској радњи, размењује разгледнице са сличицама нуклеарки с оним корејским лудаком, прети бомбардовањем Венецуеле итд. Буквално као да стално маше прстом испред црвеног дугмета и то зато што је лично увређен и што му је неко згазио на его већи од Космоса. Обама је био зло на куб, али стабилан попут Путина (са изузетком краја мандата кад је одлепио мало више). Обама се понашао као шеф коза ностре, Трамп се понаша као бесни локални гангстер који урла и пуца по улици. Хитлари је већ лудача, мислим да је нестабилна као и Трамп. Можда и више, тешко је проценити. Она није локални гангстер, већ убица психопата која тихо вреба жртве.
 2. Drago Pilsel: Američki rasizam i Trumpov idiotizam

  Што ће речи, лик НИЈЕ левичар, комуниста антифа насилник и мрзитељ капитализма, него "легитимни саговорник". Али ви никога не желите чак ни да саслушате и помислите: "А зашто један значајан број нормалних људи ипак тако гледа на ствари и види све те Трампове ужасне стране?"
 3. Drago Pilsel: Američki rasizam i Trumpov idiotizam

  Није баш тако просто. Расизам је био подразумеван свуда на свету, не само у САД. И кренуло је све то у бољем смеру тамо од шездесетих и седамдесетих, да би за време Обмане цела та прича била поново активирана и расна мржња је систематски потпиривана (с лева). Сад су у мејнстриму десни расисти. Трампа вероватно заболе за расу, он је једноставно неотесани будак и будалчина светског калибра. Али његов први саветник је један од идеолошких гуруа ове наци екипе што је тренутно испливала, а сад сви они као перу руке.
 4. Drago Pilsel: Američki rasizam i Trumpov idiotizam

  И ово је тотални промашај.
 5. Алтрајт. Сад се као сви ограђујете по нету, а до јуче сте дували у исту прдаљку и као нисте знали за ове нацоше у табору. Нико сад нема појма одакле су се они појавили и нико више није алтрајт.
 6. Гризли није из те приче, Аурор је. Гризли је класични конзервативац.
 7. Наравно, јер су конзервативци сви доктори биологије. Једино економију у просеку знају боље од левичара, у свему осталом су далеко гори. А Трамп је шампион необразованости, буквално не зна реченицу да састави и лупа као максим о свему. Па вам ке опет "озбиљан саговорник".
 8. Трамп не лаже. Он је бизнисмен, а бизнисмени не лажу. Они заузимају преговарачку позицију.
×