Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Juanito

МОДЕРАТОР ЖРУ
 • Број садржаја

  26918
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  108

Juanito last won the day on Октобар 6

Juanito had the most liked content!

О Juanito

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

13968 profile views
 1. Баш јуче ово искусисмо. Жена случајно уплатила Amazon Prime и обрадовасмо се да ћемо можи да гледа мофилмове и серије годину дана. Кад оно трт, the content is not available at your location, bla bla...
 2. И да не постоје адвокати који заступају компаније које географски ограничавају производе, те купљени у једној земљи не могу да се конзумирају у другој. Шта вреди што је цела планета солидарна кад адвокати.
 3. Слика од данас из једне операционе сале у Порторику...
 4. Има ли једно тржиште (осим финансијског) да је регулисаније од тржишта лекова и генерално медицинских услуга? Ти што праве преварантска паковања за лекове су директно лиценцирани од стране државе, а лиценцирање и све оно што се захтева за лиценцу је толико скупо да буквално једино ових пар огромних играча ту могу да прођу. Не могу да тврдим, а сад ми се баш не размишља о томе, шта би се тачно догодило на слободном тржишту. Можда би и у том случају пропсерирали ови преваранти у односу на поштене. Али ипак нема апсолутно никаквог смисла за тренутну ситуацију кривити тржиште, бар не оно слободно тржиште о коме говоре либертаријанци. То ми је главна замерка вама који сте ту негде на десном центру, што критикујете либертаријанске идеје на основу неког тренутно екстремно регулисаног сегмента привреде и онда кажете: “Ето видите до чега је довело тржиште!”
 5. Muramasa - ZRULOG

  Због либерализованог тржишта наркотицима.
 6. Muramasa - ZRULOG

  Шведска ОК, али Норвешка економски слободна...
 7. Muramasa - ZRULOG

  То су све нека давно прошла времена кад се са ТВ-а нису скидали Вучић, Дачић, Вулин...
 8. Muramasa - ZRULOG

  Иначе, кад смо код преспајања жица... Сећам се кад нам је на једном предавању Миљенко Перић, наш најбољи квантни хемичар, причао како га експерименталци стално подбадају како они, теоретичари, не раде ништа, већ само ”притискају дирке на тастатури рачунара”. А он би им одговарао: ”Јесте, тако и пијаниста не ради ништа, само пристиска неке дирке на клавиру.”
 9. Muramasa - ZRULOG

  Добро, Ада је већ опште позната и призната, док се за ове друге програм... жене што су преспајале жице слабо зна. Можда ће бити занимљиво за @Milan Rakic, програмски језик који је по Ади добио име се користи за писање софтвера у авионици. Ипак, моја омиљена женска из те области је Emmy Noether. Она је, заједно са још пар њих, за рачунарске науке урадила оно што је Дарвин урадио за биологију.
 10. Muramasa - ZRULOG

  Едитори, компајлери и остали продукти модернизма су дегенерација. Овако изгледа #традиционално програмирање:
 11. Па лепо. Мисли су групе неурона које су активиране истовремено. Нису (само) хемијске реакције, већ физички (стохастички, пробаблистички) процеси.
×