Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Џуманџи

Члан
 • Број садржаја

  6532
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  3

Џуманџи last won the day on Октобар 13

Џуманџи had the most liked content!

О Џуманџи

 • Ранг
  ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

56745 profile views
 1. Шта је, а шта није некоме шокантно је ипак питање личне процене, тако да никако не оправдава надувавање (и да није тако - чему лагање, која је поента?).
 2. Имате ли папир да имате папир?! #Србија

  1. Драшко

   Драшко

   ali nije to taj papir

    

  2. Iulianus

   Iulianus

   Ako nemaš pečat ne vredi ti ni papir da imaš papir. 

   Evo, pogle`..

    

    

 3. Могуће је да се ради о шокира(ва)њу јавности (као да нам је мало штрецања на дневном нивоу (Ок, ово "дневно" можда важи само за мене)) из (један од 2 најјача изговора икад ) - """"најбољих"""" намера.
 4. Надам се да ће се макар неки великодостојник огласити поводом ове катастрофе, или макар оградити од разних "православнихпородица" које промовишу и заговарају невакцинацију, а све под плаштом вере, Бога и Цркве.
 5. Е, вала, сад и мене занима колиииико сам се то трудила. Ја времена за заје*анцију немам. Поновила сам да је непоредиво и ти цитираш баш тај део и онда ми ово накалемиш? Којом логиком - није ми јасно. Ал' озбиљно.
 6. Опет понављам: мени је проблематично поређење непоредивог. Не бавим се поентама, ни оштрином, ни закључцима који Пера/Жика/Мика могу да извуку или (по)мисле, само кажем да је компарација толико лоша да - да је хтео да намерно да толико погреши - не би успео.
 7. Нисам говорила о поенти (мада мислим да сам је сконтала, иако сматрам да, и да се свесно, својски потрудио да је омаши - не би успео баш оволико), него о поређењу непоредивог.
 8. Разне вести

  http://rs.n1info.com/a335256/Svet/Svet/Pozari-u-Spaniji-i-Portugalu.html https://www.reuters.com/article/us-portugal-fire-area/portugal-fires-burn-520000-hectares-nearly-60-percent-of-eu-total-idUSKBN1CN2F4
 9. Као што рече клауд - то да ли оплођена јајна ћелија има статус људског бића је предмет дебата, тако да ово за убиство некако и отпада. Оно што је мени лично проблематично је сатанизација, тј. поређење са неким од највећих злотвора које је ово човечанство успело да изроди (чак и да није у питању бројчана хипер-хипербола (премда је нејасно како то уопште долази на ред ако већ толико поштујемо људска бића), просто мотиви не да се не могу поредити, него се ради о паралелним универзумима). Понекад имам осећај да људи сматрају да мислени процес код оних које размишљају о абортусу иде некако овако: "Хм, да ли да мењам фризуру? Можда да закажем и маникир... Ма, нее, идем да ми мало састругају материцу, само да посрчем кафу...".
 10. Питалица, причалица... :)

  Ово наводиш по други пут, па нема смисла. Ово је тема за све и свашта, само пискарај.
 11. Питалица, причалица... :)

  Ову да ми нађеш. Немам појма, мени су и ови новост. Због оне редпил-алтрајт теме сам мало истраживала феномен апологетисања средњевековних пракси и учења цркве, па налетех и на ове. Шта рећи, какву послуку порати у ова тешка времена??
×