Добро дошли на Живе Речи Утехе

Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,

молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате. 

 en-play-badge.png

itunes-logo.jpg

62af87b658a0499c818723abb72a2556.png

Ненад Р.

Члан
 • Content count

  6129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Шумадинац

Recent Profile Visitors

16814 profile views
 1. Ово је шала ( смајлови постављени) И људи који верују имају право на шалу.Та водица није сам Бог. Са Богом не би смели да се шалимо, мада и тога има. По строгом правилу ми не би смели да кометаришемо божије промисли, па мање више сви то радимо. Драшко је прво добар човек, а све остало није толико битно.
 2. Пробај Драшко па нам јави резилтат. Ја верујем у бесмртност душе. Иду у два правца у рај, и творевину наше пале природе пакао .
 3. Сликао сам се у Будви.
 4. Када смо већ код овога, питам се да ли би она лизала овај новац кад би знала колико је овај новац прљав. Ја би пре лизнуо мог љубимца него новац.
 5. Мени кажу да личим на неког из Грабовца, а неки кажу из Старог Трстеника. Никако да ме поистовете са неким познатим личностима " мајка му стара". Све неки анонимуси.
 6. Имам проблем приликом постављања статуса, јер када кренем да поставим нов статус, појави се и предходни и ако сам тај предходни поставио.У задњем статусу сам написао само "Бог се јави", али се појавио и видео о патријарху Павлу који сам предходно пре неки дан поставио који ја нисам могао, или нисам умео да уклоним, и ако је тај статус био предходно постављен.Молио бих уреднике да погледају у чему је ствар. Хвала у напред и свако добро свима.
 7. То је ствар навика и васпитавања. Ако се деца на исти начин васпитавају, она у великом процету ће да се на исти начин понашати и кад буду одрасли, без обзира на пол.
 8. Срећан рођендан Данче!
 9. Било би добро када би могао да наведеш неки конкретан пример, да их неко назвао "лудацима". И ја сам човек који помало чита, али такве примере нисам нашао.
 10. То да су лудаци, то је твој само лични став и ништа више од тога, и то нема никакве везе са образовањем у био ком смислу.
 11. Свакако да треба да учимо и да се усавршавамо свако колико може. Него када смо код логике , поставио бих ти једно питање. Роналде, да ли је логично што ти проглашаваш цео народ за простим и склоним да раде свакојаке глупости? Објасните ми ту вашу логику да све људе "трпате у исти кош"