Добро дошли на Живе Речи Утехе

 Желимо Вам пријатне тренутке на највећем црквеном сајту. Да бисте добили све функције сајта и учествовали у разговорима,
молимо Вас пријавите се или направите налог ако га још немате.  

Преузмите нашу Андроид апликацију

Преузмите нашу апликацију за iPhone

Ненад Р.

Члан
 • Content count

  6269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ненад Р. last won the day on Новембар 23 2014

Ненад Р. had the most liked content!

О Ненад Р.

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Шумадинац

Recent Profile Visitors

18390 profile views
 1. Највећа опасност прети баш од оних ствари који људи обраћају мање пажње и који немају директни утицај сада, али у будућности могу имати веома озбиљне последице, а да огромна већина људи није ни свесна те опасности.
 2. Деци треба увести друге активности, како би се боравак поред компјутера свео на разумну меру. Треба да имају активности и да иду у природу. Јада сам ја био мали није имало дана а да се не отиђе у шуму и скоро да нисмо знали шта је телевизор, а камо ли компјутер и живели смо срећно и са пуно активности. Јурњаве је увек било.Тркање, фудбал, вожња бицикле, између две ватре, стони тенис и остале игре где су биле веће физичке активности и трчање. Сада када би деца бар имала делимично физичке актибности колико смо ми имали, било би добро.
 3. Народни специјалитет качамак са млеком. Свака част сваком, али нема ништа лепше од домаћих специјалитета.
 4. Ово је само једна полуистина која је гора и од лажи. Пошто сам пчелар, направи ћу овако поређење: Сваки дан је изузетно корисно узети до 100 грама меда дневно, али ако се претера може да се заврши и болницом и доживотном алергијом на мед. Сваки дан је лепо и здраво користити петнаестак капи прополиса, али ако се претера постаје отров. Истина је да све потиче из главе, али било ста да је превише, није добро, па макар то био и оптимизам. Увек се треба трудити да реално посматраш себе и све око себе.
 5. А може бити да сиромашни људи имају више времена за децу. Богати обично посвећују свој живот јурећи за профитом. У сваком случају, такве породице би требало да имају далеко веће повластице да би се поспешило рађање деце.
 6. Нисам био дуго на форуму и не могу да дискутујем о детаљима, али ми је жао што је Александра отишла.
 7. Ја те разумем, али је ипак чињеница да чак и у ово време чешћа појава више деца код сиромашних него богатих породица.
 8. Ако уистину волиш, то је највећи дар. Ако допушташ да те обузму негативне емоције то је погубно за тебе и све око тебе.

 9. За Београд не знам али где ја живим људи су исти као и раније.Народ је солидаран у већини случајева. Јуче сам видео како народ помаже једној жени којој се смучило на овом сунцу.
 10. Радно сам га провео. Волим када се ради.
 11. Увођењем једнократних кашичица би се само делимично решио проблем , јер људи целивају и иконе и врата на цркви.
 12. Пчеларство је најсложенија област пољопривреде. Сада има много посла на пчелињаку. Данас сам цедио мед.
 13. Поздрав за све форумаше.

  1. АлександраВ

   АлександраВ

   :mahmah: Поздрав драги Ненаде

 14. Да се помолимо богу да се то све мирно заврши.